Machoni написа:Цитат(Machoni @ Dec 2 2008, 16:53) А мойта с Голиат не помниш ли бре, 1700 на 1300 бойни
Днеска всичко изтървах...и битки имало А, честито!
Кво беше онова дето Джаки говореше....ние сме отзад ли беше, нещо такова оригинално...
Язък, че имате много свестни играчи в отбора си и Corry е един от тях. Ама тия дето само във форума мрънкят - напаст направо.
Corry, айде по - бързо възстановяване ти желая!
благодаря, ще се опитам да събера пак малко кофи
няма как, ако не сме ние кой ще почиства боклука из вселената..... ама понякога не смогват с графика и разни невнимателни шофьори вземат че минат напряко през тях....
карай, работа за 12-24 часа....
сега ще трябва да се инвестира в нова техника с повече скорост... и това е
п.п.
а колкото до късмета.... случва се.... искаме или не искаме и него го има в зара....
хайде, засега чао - трябва да подновим техниката
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
преди няколко рунда за такива засичания имаше врява до небесата проверки а сега.....късмет
разкрийте я тая тайнате нека и простосмъртните се научим да засичаме така
поздравления и за двамата отвори се мегдан за спам
bonnzi написа:Цитат(bonnzi @ Dec 2 2008, 18:28) преди няколко рунда за такива засичания имаше врява до небесата проверки а сега.....късмет
разкрийте я тая тайнате нека и простосмъртните се научим да засичаме така
поздравления и за двамата отвори се мегдан за спам
в засичането няма нищо лошо и аз от няколко дена дебнех един играч и сутринта щях да го засека но тази сутрин ме изненада и си влезна преди сеивъна
E, има малка разлика с аналога. В тази тема участват и хора, които знаят как стават някои такива сметки, правили са ги или пък и късмет са вадили... а при онзи случай, както забелязваш, голям процент от хората в темата са всепризнати форумни и игрови малоумници. То при тях е нормално да си реват по подразбиране .
Corry, излагаш са . Пък тея Дарк Сайд пак вадят от лудия късмет... и миналия рунд като се мъчих да засичам кокошката, стана така, че тя ми засече 1/3 от флота, преди да се дотътри останалата сган. И късмета, също е печеливш бизнес в играта...
Последна промяна от LoaD на вт дек 02, 2008 6:07 pm, променено общо 1 път.
steff1 написа:Цитат(steff1 @ Dec 2 2008, 18:47) Уфф и аз изпуснах летенето на тенекиите. Джадая се е справил добре естествено и успех на възстановяващия се.
абе, аз знам какво ще го възстанови но ще си премълча
ъм Джеди ... не знам какво да кажа, и затова няма казвам нищо
п.п. реших да си го кажа - На Стеф по - ми хареса битката, твоето си е живо клане ... пуснал си ги като невидял
Последна промяна от Ludetina на вт дек 02, 2008 6:07 pm, променено общо 1 път.
Ludetina написа:QUOTE (Ludetina @ Dec 2 2008, 19:02) п.п. реших да си го кажа - На Стеф по - ми хареса битката, твоето си е живо клане ... пуснал си ги като невидял
Ми и човекът трябва да се похвали все пак Абе чета ви караниците тука и ми става смешно даже който събрал събрал който победил победил айде стига се карахте и си закарайте каруците в гаража