[АЕРТОН]petar1981 vs [ВАНДАЛИ]balak

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

AddictioN написа:Цитат(AddictioN @ Dec 2 2008, 15:27) hafte, вместо balak да се беше кръстил klosharko :)

А ти вместо Аddiction да се беше кръстил Мики маус бе мишок кат ти свършат протекциите друга песен ще запееш :p140:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
olutenicata
Редник (Private)
Регистриран: чет ное 27, 2008 2:09 pm
Контакти:

Мнение от olutenicata »

олеле не и заяжданици с брата addiction ей !

че те прай крив :dizzy:
Последна промяна от olutenicata на вт дек 02, 2008 3:02 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Кой ще прави крив,я пак да чуя :lol:
Потребителски аватар
olutenicata
Редник (Private)
Регистриран: чет ное 27, 2008 2:09 pm
Контакти:

Мнение от olutenicata »

ти не говори братко :P :P :P :P

:a055:
Потребителски аватар
digitale
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 27, 2007 5:05 am
Контакти:

Мнение от digitale »

thuglife
На кривата ракета-космоса и виновен (или нещо такова беше) p010.gif бади поне малко мъж като Пешката,оправданията са за нуубове - ну зайец..... c022.gif

абе zle не съм се оправдавал изобщо казах че треа ти е благодарно момчето ти знаеш защо
ма ми се струва че ти се кефиш повече от Пешко че са ме удaрили малко, а уж сме от един съюз и играеме bf заедно от 100 години
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

hafte написа:Цитат(hafte @ Dec 2 2008, 17:47) thuglife
На кривата ракета-космоса и виновен (или нещо такова беше) p010.gif бади поне малко мъж като Пешката,оправданията са за нуубове - ну зайец..... c022.gif

абе zle не съм се оправдавал изобщо казах че треа ти е благодарно момчето ти знаеш защо
ма ми се струва че ти се кефиш повече от Пешко че са ме удaрили малко, а уж сме от един съюз и играеме bf заедно от 100 години

Ми да кефим си се що проблем?Тва че играеме заедно от незнам колко години нищо не значи - пътник си момченце :crazy_pilot:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
anche
Редник (Private)
Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
Контакти:

Мнение от anche »

Като чета постовете да не вземе да се сбиете там двамата - злето и балака и последно кой е виновен признайте си :a046:
Иначе нали знаете : "Кьорав карти не играе"
А за битката ами могъл направил го :a035:
Поздравления Пешко :a042:
Помощ да ви трябва или сами ще се справите :P :P :P :P щото помощта мога да я уредя :k030:
Последна промяна от anche на вт дек 02, 2008 5:59 pm, променено общо 1 път.
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

hafte написа:Цитат(hafte @ Dec 2 2008, 17:47) thuglife

Само едно нещо не разбрах, защо е веновен zle че си го докарал при мен и него да летя :crazy_pilot:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
AddictioN
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 26, 2008 4:50 pm
Контакти:

Мнение от AddictioN »

Аз не съм виновен, че предишния собственик на акаунта е нямал време за игра и го е направил това, което беше до преди 2 седмици, все пак хубавите неща стават бавно :)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”