seazar написа:Цитат(seazar @ Dec 1 2008, 22:26) хехе, някои хора дет не са минавали 50к в други вселени, тука в минъорската вселена за 2-3 рунда зеха и битки да правят, че и играчи станаха.Е джедито и махонито ги изключвам,ама стефито бая опит натрупа
Не че разбрах замисъла ти точно, явно е прекалено гениален за моите умствени възможности, но...да питам: "Теб кое точно те дразни?" И нещо ми се струва, че май си сбъркал темата...или да ме буташ в чужда тема, без да имам нищо общо с нея е модно вече?
ПП: От 3 рунда др вселени не играя и доколкото си спомням навсякъде където съм играла съм минавала 50К :D
Последна промяна от steff1 на пон дек 01, 2008 10:01 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Еее стефф, кво се разправяш с некви новаци дет не знаят за какво се борят в таз вселена? Добра е битката, но си мяза точно на Тексаско клане :Р
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Zap написа:Цитат(Zap @ Dec 1 2008, 22:59) Еее стефф, кво се разправяш с некви новаци дет не знаят за какво се борят в таз вселена? Добра е битката, но си мяза точно на Тексаско клане :Р
Еми приятелю, писна ми от "пишман" умници дето не могат да направят разлика между две теми. А относно битката, винаги съм казвала, че всяка битка е добра, щом атакуващия е доволен от резултата - морално, материално - негов проблем
[/color][/i] [i] [/i]
Да бе объркал съм темата, ма нали знаете ,че лордчета сте ми слабост,сори
джеди, имам 1 меч в къщи, шотландски, ако искаш ,аз мога да обръсна твоя мустак,ако имаш такъв вече...ама се съмнявам нещо
seazar написа:Цитат(seazar @ Dec 1 2008, 23:07) Да бе объркал съм темата, ма нали знаете ,че лордчета сте ми слабост,сори
джеди, имам 1 меч в къщи, шотландски, ако искаш ,аз мога да обръсна твоя мустак,ако имаш такъв вече...ама се съмнявам нещо
Бе лошо няма, че сме ти слабост, ама като говориш нещо гледай да можеш да се обосновеш качествено!
[/color][/i] [i] [/i]
seazar написа:QUOTE (seazar @ Dec 1 2008, 23:07) Да бе объркал съм темата, ма нали знаете ,че лордчета сте ми слабост,сори
аз имам 1 светлинен искаш ли да видим кой е с по-голям ефект