[АЕРТОН]petar1981 vs [ВАНДАЛИ]balak

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

AddictioN
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 26, 2008 4:50 pm
Контакти:

Мнение от AddictioN »

QUOTE Историята е следната : При няколко неуспешни атаки срещу AncienT_SouL, и най-вече като ми избяга за 2 минути преди удъра и се изнервих и реших да си намеря нова жертва, оглеждам се, но на тия точки кой да бия 2-3 и те приятели. Една сутрин ставам пиян от сън и какво гледам : 5 доклада с цел грабене от balak и така спай на всичките планети и си викам където има най-много флот - там отивам. И така, стацнах до него и за 2 дни го бутнах. Сега отивам на другите планети. Начина при който го ударих няма да го споменавам. Това е от мен. Летя за реца,а дали ще го взема - не се знае.[/quote]

Оригинал

[АЕРТОН]petar1981 vs. [ВАНДАЛИ]balak

p.p. получи си заслуженото, балъче
Последна промяна от AddictioN на пон дек 01, 2008 7:49 pm, променено общо 1 път.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Добро, браво :bravo:
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

няма какво да се ядосваш не е лесно да бъда ударен и времето беше 3 мин :) за реца се размина с 5мил в мойте скалдове и късмет за напред
Hell was full so...
i came back!
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

MightyOne написа:Цитат(MightyOne @ Dec 1 2008, 21:27) няма какво да се ядосваш не е лесно да бъда ударен и времето беше 3 мин :) за реца се размина с 5мил в мойте скалдове и късмет за напред

не ми пука за реца ,аз и на лс ти написах, че летя само за бойните точки :girl_witch:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

браво Пешка бий балъците да си знаят :a013:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Mного добро :) .
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Dec 1 2008, 23:58) Mного добро :) .
Браво добра битка ;) Евала :)
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)

Потребителски аватар
digitale
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 27, 2007 5:05 am
Контакти:

Мнение от digitale »

Браво много добро страхотно :D
:)
Изби ми един зъб ама ми се разклати ченето :(
Браво за битката сигурен съм че и ти се чудиш как ме удари при положение че бях online, еми можеш да благодариш на zleto щото верно е zle.
Както и да е честито на печелившите изглежда е било време и мене да ме качат във форума хаха
Последна промяна от digitale на вт дек 02, 2008 10:00 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

hafte написа:Цитат(hafte @ Dec 2 2008, 10:34) Браво много добро страхотно :D
:)
Изби ми един зъб ама ми се разклати ченето :(
Браво за битката сигурен съм че и ти се чудиш как ме удари при положение че бях online, еми можеш да благодариш на zleto щото верно е zle.
Както и да е честито на печелившите изглежда е било време и мене да ме качат във форума хаха

На кривата ракета-космоса и виновен (или нещо такова беше) :P бади поне малко мъж като Пешката,оправданията са за нуубове - ну зайец..... :c022:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
AddictioN
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 26, 2008 4:50 pm
Контакти:

Мнение от AddictioN »

thuglife написа:QUOTE (thuglife @ Dec 2 2008, 14:30) На кривата ракета-космоса и виновен (или нещо такова беше) :P бади поне малко мъж като Пешката,оправданията са за нуубове - ну зайец..... :c022:
QUOTE ...нападай само флот, клошарството е са за нубове...[/quote]hafte, вместо balak да се беше кръстил klosharko :)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”