[АЕРТОН]petar1981 vs [ВАНДАЛИ]balak
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
QUOTE Историята е следната : При няколко неуспешни атаки срещу AncienT_SouL, и най-вече като ми избяга за 2 минути преди удъра и се изнервих и реших да си намеря нова жертва, оглеждам се, но на тия точки кой да бия 2-3 и те приятели. Една сутрин ставам пиян от сън и какво гледам : 5 доклада с цел грабене от balak и така спай на всичките планети и си викам където има най-много флот - там отивам. И така, стацнах до него и за 2 дни го бутнах. Сега отивам на другите планети. Начина при който го ударих няма да го споменавам. Това е от мен. Летя за реца,а дали ще го взема - не се знае.[/quote]
Оригинал
[АЕРТОН]petar1981 vs. [ВАНДАЛИ]balak
p.p. получи си заслуженото, балъче
Оригинал
[АЕРТОН]petar1981 vs. [ВАНДАЛИ]balak
p.p. получи си заслуженото, балъче
Последна промяна от AddictioN на пон дек 01, 2008 7:49 pm, променено общо 1 път.
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
MightyOne написа:Цитат(MightyOne @ Dec 1 2008, 21:27) няма какво да се ядосваш не е лесно да бъда ударен и времето беше 3 минза реца се размина с 5мил в мойте скалдове и късмет за напред
не ми пука за реца ,аз и на лс ти написах, че летя само за бойните точки
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Браво много добро страхотно :D
Изби ми един зъб ама ми се разклати ченето
Браво за битката сигурен съм че и ти се чудиш как ме удари при положение че бях online, еми можеш да благодариш на zleto щото верно е zle.
Както и да е честито на печелившите изглежда е било време и мене да ме качат във форума хаха
Изби ми един зъб ама ми се разклати ченето
Браво за битката сигурен съм че и ти се чудиш как ме удари при положение че бях online, еми можеш да благодариш на zleto щото верно е zle.
Както и да е честито на печелившите изглежда е било време и мене да ме качат във форума хаха
Последна промяна от digitale на вт дек 02, 2008 10:00 am, променено общо 1 път.
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
hafte написа:Цитат(hafte @ Dec 2 2008, 10:34) Браво много добро страхотно :D
![]()
Изби ми един зъб ама ми се разклати ченето![]()
На кривата ракета-космоса и виновен (или нещо такова беше)
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
QUOTE ...нападай само флот, клошарството е са за нубове...[/quote]hafte, вместо balak да се беше кръстил klosharkothuglife написа:QUOTE (thuglife @ Dec 2 2008, 14:30) На кривата ракета-космоса и виновен (или нещо такова беше)бади поне малко мъж като Пешката,оправданията са за нуубове - ну зайец.....
![]()