Бавен спийд?
- Lakokara4a_r_p
- Редник (Private)
- Регистриран: пон сеп 25, 2006 10:58 am
- Контакти:
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
Lakokara4a_r_p написа:Цитат(Lakokara4a_r_p @ Nov 28 2008, 07:04) Може причината да е при мен и само аз да не мога да отварям нормално нищо, затова искам да питам има ли проблеми или това си е при мен? Просто по 50 пъти натискам нещо за да отвори. дори и сейв не става така... ако е обо няма проблем, но дано не е само при мен.
И при мен е така явно не е само при теб
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
-
skorpionbg
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
-
gajet_killer
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
е така де виж точно какво е написал ДжакGeNeRaLiSiMuS написа:QUOTE (GeNeRaLiSiMuS @ Nov 28 2008, 12:31) Само дето при БТК скоростта си е перфектна![]()
JackDaniels написа:QUOTE (JackDaniels @ Nov 28 2008, 10:23) Ако на някой му е бавен нета, чух, че от колегиалност, всички фирми са решили да намалят скороста на нета си за да може БТК да задържи поне малка част от клиентите си.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]