Бавен спийд?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Lakokara4a_r_p
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 25, 2006 10:58 am
Контакти:

Мнение от Lakokara4a_r_p »

Може причината да е при мен и само аз да не мога да отварям нормално нищо, затова искам да питам има ли проблеми или това си е при мен? Просто по 50 пъти натискам нещо за да отвори. дори и сейв не става така... ако е обо няма проблем, но дано не е само при мен.
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

Lakokara4a_r_p написа:Цитат(Lakokara4a_r_p @ Nov 28 2008, 07:04) Може причината да е при мен и само аз да не мога да отварям нормално нищо, затова искам да питам има ли проблеми или това си е при мен? Просто по 50 пъти натискам нещо за да отвори. дори и сейв не става така... ако е обо няма проблем, но дано не е само при мен.

И при мен е така явно не е само при теб
[url=http://www.bulfleet.com][/url]

[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Явно зависи от провайдерите... има го този проблем не само при вас. Оплакаха ми се доста хора. При други обаче, както и при мен, играта си върви без грешка! Ще видя какво можем ние да направим по въпроса.

П.С. Тази тема що е в Офтопик?
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

Извинявам се за офф-топика ама в момента имам чуството че игра направо ми лети ....
0 секунди лаг ...
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Ако на някой му е бавен нета, чух, че от колегиалност, всички фирми са решили да намалят скороста на нета си за да може БТК да задържи поне малка част от клиентите си.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Nov 28 2008, 10:23) Ако на някой му е бавен нета, чух, че от колегиалност, всички фирми са решили да намалят скороста на нета си за да може БТК да задържи поне малка част от клиентите си.
Xexexexe :c022:
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Nov 28 2008, 10:23) Ако на някой му е бавен нета, чух, че от колегиалност, всички фирми са решили да намалят скороста на нета си за да може БТК да задържи поне малка част от клиентите си.
Само дето при БТК скоростта си е перфектна :)
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Nov 28 2008, 12:31) Само дето при БТК скоростта си е перфектна :)

Направо е прекрасна :)
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

GeNeRaLiSiMuS написа:QUOTE (GeNeRaLiSiMuS @ Nov 28 2008, 12:31) Само дето при БТК скоростта си е перфектна :)
е така де виж точно какво е написал Джак :) хахахаххахаах. Те нарочно по - бавни от БТК, та да може да не избягат всички :)
JackDaniels написа:QUOTE (JackDaniels @ Nov 28 2008, 10:23) Ако на някой му е бавен нета, чух, че от колегиалност, всички фирми са решили да намалят скороста на нета си за да може БТК да задържи поне малка част от клиентите си.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”