Warlords vs. Corry
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Machoni написа:Цитат(Machoni @ Nov 27 2008, 15:12) Все стават някви безмислени теми...има ли някой добър модератор да изтрие всичкото спам и да остави нормалните коментари, мисля, че на freeico беше последния такъв.
Не е нужно да се мазниш за да си постигаш целите, спама, заядниците и така нататък са разрешени, ако ти е жега винаги можеш да си отвориш прозореца ..
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Що?Machoni написа:Цитат(Machoni @ Nov 27 2008, 15:12) Все стават някви безмислени теми...има ли някой добър модератор да изтрие всичкото спам и да остави нормалните коментари, мисля, че на freeico беше последния такъв.
На мен пък ми харесва, как ви лъщят мислите
Явно, аз съм лошият модератор...
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Като някакъв бегъл участник в темата мисля, че може да поискам такова нещо. Или да моля джадая като автор на темата....имам някакви такива спомени, че е по правилата на форума. Просто на такива като теб не желая да им чета бекъпчета от минали рундове и объркани младежки словоизлияния. Мисля съм ясен.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Machoni, моля прочети Правилата на трибуните
Ако намериш точката, по която според теб трябва да се модерира темата - заповядай на ЛС. С удоволствие ще го обсъдим.
Но ако се чувстваш раздразнен, изнервен, или засегнат дали от темата, или от някой друг фактор (в която лично аз не виждам, някой да те обидил с нещо, за което също можеш да споделиш) то бъди така добър и вземи сам за себе си съответните мерки за подобряването ти, без да навредиш на другите за това.
Ако намериш точката, по която според теб трябва да се модерира темата - заповядай на ЛС. С удоволствие ще го обсъдим.
Но ако се чувстваш раздразнен, изнервен, или засегнат дали от темата, или от някой друг фактор (в която лично аз не виждам, някой да те обидил с нещо, за което също можеш да споделиш) то бъди така добър и вземи сам за себе си съответните мерки за подобряването ти, без да навредиш на другите за това.
Последна промяна от misterya на чет ное 27, 2008 2:33 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Виках си "Ще издържа, ще издържа, ще издържа, ще издържа .." ама не успях. Що така стана бре, 'Танасей ? Бива ли такова нещоу ?Тръгнали да ми се драчат чия п*шка била по-голяма. Епа, вземете ги премерете, усетете се взаимно, изпитайте там каквото се изпитва.Тоз това, ония онова ... Ба ли ма'а му ... Добро меле спретнахте на Краси, ама сега точно пък и тука да се спами .. Не, че спама е нещо лошо ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]