Warlords vs. Corry
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Мисля, че преди 2 рунда в първа, или 3 беше само съм се засичал с теб. Забелязвам склоността ти да седиш на малки точки и да биеш новите играчи. В това няма нищо лошо между другото.
А относно това някакъв тип като теб да ми се дуе по форуми някви не съм съгласен...влизаш в играта и почваш да ме гониш, ако успееш получаваш поздрав, а ако не - аз получавам рециклаж. Ясно? И ми е писнало такива вечно знаещи като теб да се месят дето не им е мястото, все едно съм ти изпил млекцето.
А относно това някакъв тип като теб да ми се дуе по форуми някви не съм съгласен...влизаш в играта и почваш да ме гониш, ако успееш получаваш поздрав, а ако не - аз получавам рециклаж. Ясно? И ми е писнало такива вечно знаещи като теб да се месят дето не им е мястото, все едно съм ти изпил млекцето.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Буахахахха, тигрица.misterya написа:Цитат(misterya @ Nov 27 2008, 13:48) А, с`а да видим на кой му по-голям...?!
Смачони, ти пък наистина си повярва, че си го хванал за шлифера и продължи да си говориш за цветя. Не ми прави забележка на какви точки седя, мога да играя по всякакъв начин, той и лидерчето ти предния рунд много "хвърчеше" по това време, май и на теб по някое време тоя рунд ще ти покажа стената в която да си биеш главата. Както казах, има време, ще полетим, ще се позабавляваме, успешно възтановяване на тая каса, и надявам се по мъжко представяне на джедината клика, защото много бой ги чака
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Въздух под налягане си ти... не мисля и да влизам в каквато и да било полемика с теб...Безмислено е да се говори с празнодумец.JackDaniels написа:QUOTE (JackDaniels @ Nov 27 2008, 14:03) Буахахахха, тигрица.
Смачони, ти пък наистина си повярва, че си го хванал за шлифера и продължи да си говориш за цветя. Не ми прави забележка на какви точки седя, мога да играя по всякакъв начин, той и лидерчето ти предния рунд много "хвърчеше" по това време, май и на теб по някое време тоя рунд ще ти покажа стената в която да си биеш главата. Както казах, има време, ще полетим, ще се позабавляваме, успешно възтановяване на тая каса, и надявам се по мъжко представяне на джедината клика, защото много бой ги чака![]()
Айде ходи си със здраве и мятай хартиените самолетчета през балкона...
Джак,стари мизернико, докато ти ми бутна мизерните 8 планети (от които явно ти порасна егото) аз ти ударих 1 ЗНС и към 1000 реца и там някфи други мизерийки...Това имаше махони впредвид че само приказваш и дрънкаш простотии а всъщност нищо не правиш...Ще те поздравя когато ми удариш корабчета...дори да е някфа мизерия като тази която венио удари... А до тогава ще си останеш мишока,който бие ламерите
Само, че на Джак изобщо играта не му беше приротет № 1 :-) Не е повод за хвалба това твоетоjadai написа:Цитат(jadai @ Nov 27 2008, 14:12) Джак,стари мизернико, докато ти ми бутна мизерните 8 планети (от които явно ти порасна егото) аз ти ударих 1 ЗНС и към 1000 реца и там някфи други мизерийки...Това имаше махони впредвид че само приказваш и дрънкаш простотии а всъщност нищо не правиш...Ще те поздравя когато ми удариш корабчета...дори да е някфа мизерия като тази която венио удари... А до тогава ще си останеш мишока,който бие ламерите
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
jadai написа:Цитат(jadai @ Nov 27 2008, 14:12) Джак... ще си останеш мишока,който бие ламерите
Хахах... Не искам да влизам във вашият спор, но това ми хареса...!
Момчета, моля ви пишете, след като сте обмислили преди това, какво всъщност искате да кажете...
Последна промяна от misterya на чет ное 27, 2008 1:22 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Предния рунд който го играх на майтап и в който се гаврих с теб, имах само 4 500 бойни точки, като абсолютно всички бяха от счупени твой транси, пълен ламер, над 20 атаки ти засадих, 8 планети ти бутнах от близо 30 удара, а бях на 3 пъти по малко точки. За какво говорим ? ТИ СИ ЛАМЕР, тея които те сийтват също, тея които ти висят над главата като цъкаш картинките също. Тоя рунд ще ви смачкамеjadai написа:Цитат(jadai @ Nov 27 2008, 14:12) Джак,стари мизернико, докато ти ми бутна мизерните 8 планети (от които явно ти порасна егото) аз ти ударих 1 ЗНС и към 1000 реца и там някфи други мизерийки...Това имаше махони впредвид че само приказваш и дрънкаш простотии а всъщност нищо не правиш...Ще те поздравя когато ми удариш корабчета...дори да е някфа мизерия като тази която венио удари... А до тогава ще си останеш мишока,който бие ламерите
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."