Warlords vs. Corry

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Мисля, че преди 2 рунда в първа, или 3 беше само съм се засичал с теб. Забелязвам склоността ти да седиш на малки точки и да биеш новите играчи. В това няма нищо лошо между другото.

А относно това някакъв тип като теб да ми се дуе по форуми някви не съм съгласен...влизаш в играта и почваш да ме гониш, ако успееш получаваш поздрав, а ако не - аз получавам рециклаж. Ясно? И ми е писнало такива вечно знаещи като теб да се месят дето не им е мястото, все едно съм ти изпил млекцето.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

А, с`а да видим на кой му по-голям...?!
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от jadai »

cejiuo написа:QUOTE (cejiuo @ Nov 27 2008, 03:48) jadai,хубава битка ама да го е*а защо по мандарините 2000кръстосвача за 50????????????????????????????.....прахосник си ти,ей.... :crazy_pilot: :crazy_pilot:
Да не разкаравам трансове... ми направо и да го окрада :a013:
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

misterya написа:Цитат(misterya @ Nov 27 2008, 13:48) А, с`а да видим на кой му по-голям...?!
Буахахахха, тигрица.

Смачони, ти пък наистина си повярва, че си го хванал за шлифера и продължи да си говориш за цветя. Не ми прави забележка на какви точки седя, мога да играя по всякакъв начин, той и лидерчето ти предния рунд много "хвърчеше" по това време, май и на теб по някое време тоя рунд ще ти покажа стената в която да си биеш главата. Както казах, има време, ще полетим, ще се позабавляваме, успешно възтановяване на тая каса, и надявам се по мъжко представяне на джедината клика, защото много бой ги чака :crazy_pilot:
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

JackDaniels написа:QUOTE (JackDaniels @ Nov 27 2008, 14:03) Буахахахха, тигрица.

Смачони, ти пък наистина си повярва, че си го хванал за шлифера и продължи да си говориш за цветя. Не ми прави забележка на какви точки седя, мога да играя по всякакъв начин, той и лидерчето ти предния рунд много "хвърчеше" по това време, май и на теб по някое време тоя рунд ще ти покажа стената в която да си биеш главата. Както казах, има време, ще полетим, ще се позабавляваме, успешно възтановяване на тая каса, и надявам се по мъжко представяне на джедината клика, защото много бой ги чака :crazy_pilot:
Въздух под налягане си ти... не мисля и да влизам в каквато и да било полемика с теб...Безмислено е да се говори с празнодумец.

Айде ходи си със здраве и мятай хартиените самолетчета през балкона...
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от jadai »

Джак,стари мизернико, докато ти ми бутна мизерните 8 планети (от които явно ти порасна егото) аз ти ударих 1 ЗНС и към 1000 реца и там някфи други мизерийки...Това имаше махони впредвид че само приказваш и дрънкаш простотии а всъщност нищо не правиш...Ще те поздравя когато ми удариш корабчета...дори да е някфа мизерия като тази която венио удари... А до тогава ще си останеш мишока,който бие ламерите
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

jadai написа:Цитат(jadai @ Nov 27 2008, 14:12) Джак,стари мизернико, докато ти ми бутна мизерните 8 планети (от които явно ти порасна егото) аз ти ударих 1 ЗНС и към 1000 реца и там някфи други мизерийки...Това имаше махони впредвид че само приказваш и дрънкаш простотии а всъщност нищо не правиш...Ще те поздравя когато ми удариш корабчета...дори да е някфа мизерия като тази която венио удари... А до тогава ще си останеш мишока,който бие ламерите
Само, че на Джак изобщо играта не му беше приротет № 1 :-) Не е повод за хвалба това твоето :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

jadai написа:Цитат(jadai @ Nov 27 2008, 14:12) Джак... ще си останеш мишока,който бие ламерите
:lol:
Хахах... Не искам да влизам във вашият спор, но това ми хареса...! :bravo:

Момчета, моля ви пишете, след като сте обмислили преди това, какво всъщност искате да кажете...
Последна промяна от misterya на чет ное 27, 2008 1:22 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

jadai написа:Цитат(jadai @ Nov 27 2008, 14:12) Джак,стари мизернико, докато ти ми бутна мизерните 8 планети (от които явно ти порасна егото) аз ти ударих 1 ЗНС и към 1000 реца и там някфи други мизерийки...Това имаше махони впредвид че само приказваш и дрънкаш простотии а всъщност нищо не правиш...Ще те поздравя когато ми удариш корабчета...дори да е някфа мизерия като тази която венио удари... А до тогава ще си останеш мишока,който бие ламерите
Предния рунд който го играх на майтап и в който се гаврих с теб, имах само 4 500 бойни точки, като абсолютно всички бяха от счупени твой транси, пълен ламер, над 20 атаки ти засадих, 8 планети ти бутнах от близо 30 удара, а бях на 3 пъти по малко точки. За какво говорим ? ТИ СИ ЛАМЕР, тея които те сийтват също, тея които ти висят над главата като цъкаш картинките също. Тоя рунд ще ви смачкаме :c022:
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от jadai »

Точно и ясно се подразбира седи си долу на ниски точки и само пуска нападки и се заяжда там където му не е работа..Место да приказва празни приказки да мине към дела.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”