Право говори Хищния, това е само игра ! Сори ако съм го обидил, но смятам, че високопарните думи в началото на рунда трябва да са подплатени с действия след това, а не да се чака дет мача в синева!the_predator написа:Цитат(the_predator @ Nov 25 2008, 15:26) Абе хора стегнете се бе спирам мода и кво да вида битка РА срещу АЛДАН викам си брех тез хора се размърдаха, Също така кво да вида геро пуска некви обиди по мой адрес за дето съм бил в мод ... всеки си има проблеми и други занимания и интересина тоя сваят няма само рисувани планети и корабчета :D Ако толкова искаш да ме биеш изчакай малко има време до детмача :D :X :X
п.п. браво на потара занулил е доста добър играчевала дано има още такива битки срещу алданци дано и алданци имат още битки срещу армейците. ама само недейте да се намразвате заради една игра
лафете си бъдете пиятели тука в форума кво ми се обиждате тва е лапешка работа :X а сте кажи речи възрастни хора всичките ... не ви ли стигат дертовете на работа че и тука трябва да се ядосвате :D
Аре късмет на всички флийтари от ПРЕДАТОРА и до нови срещи![]()
Войната продължава - има и други противници, но ......