Много говорите май май пак а ? vladdd пак ти умнико от каде дойде да изнасяш лекций бе ? Голям играч си и ти нямам думи пфффgerodzwero написа:Цитат(gerodzwero @ Nov 24 2008, 14:13) Радост за окото - спираш да пишеш! Та ти таман се научи!
Защо не запазиш добрия тон, а се излагаш с децките си избухвания?
Споко, ще вземеш да се гътнеш, после ще се чувствам виновен!
Зомбирай си там с Ленчето, а мен не ме мисли - ще дойда, щом не искаш да ме чакаш!
Оки?
[RedArmy]Porter vs [ALDAN]miro13
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- ^Iliev^
- Редник (Private)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
- Контакти:
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)
-
gajet_killer
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Еми нося пагони ... вече ... Ама не ми напомняй, че както сега и ги командвам :Р Само дето са 6 човека ...
Едит: Няма как ... Нема отпуска .. Не смятам и да вземам следващите 3 седмици.
Едит: Няма как ... Нема отпуска .. Не смятам и да вземам следващите 3 седмици.
Последна промяна от VaN__ на пон ное 24, 2008 7:53 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
-
Degrade
- Редник (Private)
- Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
- Контакти:
Аха то не може всичко или бира и фъстъчки или бф, нека не разваляме удоволствието с друго удоволствия ...Porter написа:Цитат(Porter @ Nov 24 2008, 20:22) Явно е че за бира се говори...ама отказвам да черпяАди на Ван ще му намеря четери каси...минерална вода чи по евтинко
![]()
Инак студ град 42Б е отговора, за много зарибените има и ви-фи...идвате с лапточето и цъкате БФ, бира и фъстъчки!
Който ме мрази, под мен да лази!
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
jokeyfirst написа:Цитат(jokeyfirst @ Nov 24 2008, 12:38) Ех, май и на тебе ти е голяма устата. Миналия рунд не играх,но си спомнете по-миналия когато miro 13 затри половината R.A. Сега човека се регна за спорта но всички видяха че няма време за игра и пак затри 4-5 играчи. Пак казвам че това не е оправдание. А с обиди " мерзавец " и т.п. само децата
можеш да обидиш. Предлагам ти дуел веднага сега и който спечели по w.p. взима реца а другия спира да играе или поне да пише тук.
иха имаш луд кусмет че нямам време иначе пак щеше да строиш колонизатори .а и да не забравя че си добър в бягането през галактики.май и твоята уста не е малка макар че си жокей
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Ей, шарен ! Ти и ти се загуби нейде ... ни тъ ли е срам
Като гледам се събира целия отбор. Само трябва да си харесам някоя половина и сме готови, тъй ли ? 
[color=red]
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
нямам време .а половинките ще го сглобим някак сиVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Nov 25 2008, 06:14) Ей, шарен ! Ти и ти се загуби нейде ... ни тъ ли е срамКато гледам се събира целия отбор. Само трябва да си харесам някоя половина и сме готови, тъй ли ?
![]()
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
-
vladdd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юли 28, 2005 10:52 pm
- Контакти:
я...... СуперИлиев - пак ли ти, бе..... Не можа да не напомниш за себе си и "скъса синджира"... Я ми кажи къде съм казал, че съм голям играч ? Аз съм каса - при това празна. Питай когото си пискаш.^Iliev^ написа:QUOTE (^Iliev^ @ Nov 24 2008, 20:54) Много говорите май май пак а ? vladdd пак ти умнико от каде дойде да изнасяш лекций бе ? Голям играч си и ти нямам думи пффф
P.S. : Научи се как се образува множествено число в българския език - и тогава ми говори за лекции.
......Мгновенья раздают кому позор,
Кому бесславье,а кому бессмертие............
Кому бесславье,а кому бессмертие............