Заболяха ме очите от толкова излишни коментари покрай 15 транса, айде лека от мен и приятно спамене... Карбанкал - Ако още веднъж се наложи да ти редактирам подписа - ще влезеш в читалнята .Има какво да четеш и там -Вярвай ми.
Последна промяна от Android на пон ное 24, 2008 11:17 pm, променено общо 1 път.
jadai написа:Цитат(jadai @ Nov 24 2008, 23:50) 1. расата
2. начина на развитие
ха ха смешен си ти казах до сега винаги съм играл тертет с изключение на миналия рунд.който ме познава ще потвърди.А по твойта логика и аз ще кажа че ти ме копираш ай върви докажи кой от кого.казах ти спри тревичката и ще започнеш да разсъждаваш по трезво или пък може би са ти се замъглили очичките.ааа сещам се ти имаше проблем или поне така баламосваше хората миналия рунд за да се разбият в теб и да вземеш рунда понеже ти бил последен жалко че скорпито ти се върза и ти подари купата си
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
jadai написа:Цитат(jadai @ Nov 25 2008, 00:04) скорпито сам си е решил за купата.. Негова воля
доколкото за очичките ми няма да коментирам с теб.Не те засяга.
и кво от 2-та факта нещо пречи ли ти?
изобщо но явно си мазохист ако наистина искаш да навредиш на здравето си твоя си воля.Моля се наистина да си добре и да си излъгал за проблема си защото със здравето шега не бива,но ти си знаеш.Аз лично бих захвърлил компа при най малкия проблем.
п.п. лека нощ на всички и се извинявам ако с думите си съм засегнал трета страна,дразгата си беше между мен и джедито,без да предполагам до каква сага ще се стигне.
Последна промяна от venio78 на пон ное 24, 2008 11:13 pm, променено общо 1 път.
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]