урок 2
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
мое мнение.....нищо повече....jadai написа:Цитат(jadai @ Nov 24 2008, 23:10) ПС: и какво намирате за срамно да ви бутнат 8 планети?
така съм преценил така съм направил и понеже много се чудите сички и се биете в гърдите колко сте велики че атакувате със ЗНС и не посрещам че ти разясня как стояха нещата:
.........................каква ми е печалбата че 12 чожека ще ми се изкефат че съм посрещнал JackDaniels?
важно е ти да се изкефиш.....
..... но опираме до "преценка и направа"
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Парадираш,че си играч е не си.Стратег може би,но само толкова макар,че и в това се съмнявам ако беше малко по курназ щеше да си оставиш 1/3 или 1/4 от флота колкото да му събориш дините и да си доиграеш рунда необезпокояван,но не ти реши да бягаш и да мишкуваш.jadai написа:Цитат(jadai @ Nov 24 2008, 23:15) значи този които парадира да спечели рунда трябва да е някъф уникат? Той е с равни права както и останалите.Какво му е по-различното.Че стратегията му е сработила най-добре?Или че не трябва да има конкуренция?
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
моля да ми разясниш какvenio78 написа:QUOTE (venio78 @ Nov 24 2008, 23:21) Парадираш,че си играч е не си.Стратег може би,но само толкова макар,че и в това се съмнявам ако беше малко по курназ щеше да си оставиш 1/3 или 1/4 от флота колкото да му събориш дините и да си доиграеш рунда необезпокояван,но не ти реши да бягаш и да мишкуваш.
с 2300 мегатона
4500 кръста
да посрещна 10 дини и 2000 унищойителя
... че даже тази флота да я раздела на 3 или 4
аз не съм чак такова камикадзе
- Karbankal
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
- Контакти:
Малко от рано почнахте да ги мерите .Нема лошо - но има много време.Да не стане после - някои друг да е виновен .Играта е на друго място -тук е сеир .
Последна промяна от Karbankal на пон ное 24, 2008 10:56 pm, променено общо 1 път.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Всеки си има собствен критерий не налагам мнението си на друг нито пък е миродавно просто споделям каквото мисля.Всеки мери с различен аршин и си има собсвено мнение кой какъв еMachoni написа:Цитат(Machoni @ Nov 24 2008, 23:29) Веньо, кой е играч по твоя критерий и какво трябва да прави, за да го наречеш ти "играч" ?
и що трябва да сум играч в твойте пияни очи ... а не в мойте.. секи си знае и слабите и силните места
само не знам .. от яд ли от злоба ли от завист ли пускаш тези мизерни теми..
С рояла миналия рунд играхме на много по-високо ниво и те бяха ежедневие,но не сме ги поствали.Даже и Джак в коитъо ударих не 15 ами кум 500 транса не ги постваше.
ПС: и понеже не виждаш нищо интересно....Защо копираш? гледам те тоя рунд тертет,специланостите ,развитието в началото много наподобяваха на моито предния рунд... Е то обаче си пролича че не е твоя идеята.. Дори не си я и усъвършенствал
С рояла миналия рунд играхме на много по-високо ниво и те бяха ежедневие,но не сме ги поствали.Даже и Джак в коитъо ударих не 15 ами кум 500 транса не ги постваше.
ПС: и понеже не виждаш нищо интересно....Защо копираш? гледам те тоя рунд тертет,специланостите ,развитието в началото много наподобяваха на моито предния рунд... Е то обаче си пролича че не е твоя идеята.. Дори не си я и усъвършенствал
ха ха ха кой как играе си е негова работа и как точно прецени,че съм пиян не мога да се сетя.Оди викай пиянки на вашитеjadai написа:Цитат(jadai @ Nov 24 2008, 23:40) и що трябва да сум играч в твойте пияни очи ... а не в мойте.. секи си знае и слабите и силните места![]()
Последна промяна от venio78 на пон ное 24, 2008 10:47 pm, променено общо 1 път.