Svetozariss написа:QUOTE (Svetozariss @ Nov 24 2008, 22:40) Лал и на тези играчи им викали Гидове.Оставям те като толкова искаш.Чао!
ако не си забелязал какво става... прочети поста на niki_god
а ако имаш някакъф въпрос по играта към мен или някой друг гид го задай в играта а не във форума
ПС: венио ... то тва е пример как някои може да се провали..
venio78 написа:Цитат(venio78 @ Nov 24 2008, 22:44) Ми тогава ги махайте тия гидове бре за какво са? Може би за украса Човека зададе въпрос и беше сиктиросан бива ли така
Колега, а вий как разбрахте че колегата гид е в грешка?.Моля прочетете тук и тогава коментирайте - http://help.xs-software.com/game.php?id=1 - секция Проучвания, раздел Шпионаж нейде в средната част на текста.За бъде играч гид, начи нещо е постигнал в нея.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
niki_god написа:Цитат(niki_god @ Nov 24 2008, 22:56) Колега, а вий как разбрахте че колегата гид е в грешка?.Моля прочетете тук и тогава коментирайте - http://help.xs-software.com/game.php?id=1 - секция Проучвания, раздел Шпионаж нейде в средната част на текста.За бъде играч гид, начи нещо е постигнал в нея.
И какво е постигнал колега,че нещо не зацевам.Ааааа сетих се стана за смях миналия рунд с 8 бутнати планети и постояно бягане от джакито без да посрещне и един път.Ама за това си трябва и кураж какъвто явно на някой им липсва Карбанкал-Не срещу гидовете-Някой знаят защо .
Последна промяна от venio78 на пон ное 24, 2008 10:10 pm, променено общо 1 път.
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
ахам .. а вие учителю какво постигнахте
цял рунд мизерно копане и летене по рециклажи
докато не дойде края на рунда и не почнахте да трупате бт по нечестен начин ...
еми да като не можете да набиете някой честно ,що па не уговорено..
даже толкова жалко че звъняхте по телефоните на някои хора да ги омолявате да се разбият във вас..
venio78 написа:Цитат(venio78 @ Nov 24 2008, 23:00) И какво е постигнал колега,че нещо не зацевам.Ааааа сетих се стана за смях миналия рунд с 8 бутнати планети и постояно бягане от джакито без да посрещне и един път.Ама за това си трябва и кураж какъвто явно на някой им липсва
Колега, недейте бърка стратегията с куража.Понякога се иска да си плюеш на достойнството.Ето и на мен ми бутнаха в 1 ва планетата с флота, плод на стратегия, но не се е получила мелодрама.Тук 15 транса се блъскат в крайпътен стълб и вий вече висша проява на некадърност.Не така, не е колегиано.
P.S Не ч ми хареса поведението на Джадая минрунд но все себе си знае.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
jadai написа:Цитат(jadai @ Nov 24 2008, 23:05) ахам .. а вие учителю какво постигнахте
цял рунд мизерно копане и летене по рециклажи
докато не дойде края на рунда и не почнахте да трупате бт по нечестен начин ...
еми да като не можете да набиете някой честно ,що па не уговорено..
даже толкова жалко че звъняхте по телефоните на някои хора да ги омолявате да се разбият във вас..
Аз ще се въздържа Никито го каза по добре от мен "P.S Не ч ми хареса поведението на Джадая минрунд но все себе си знае. "
ПС: и какво намирате за срамно да ви бутнат 8 планети?
така съм преценил така съм направил и понеже много се чудите сички и се биете в гърдите колко сте велики че атакувате със ЗНС и не посрещам че ти разясня как стояха нещата
1. дяволския късмет на джак - 50% я паднала я не
2. 6 рундова битка- 50-70к бт чисто
3. посрещам ,пада палнетата .вече си цъкам спокойно 2 седмции до края и какво ... 1 мазохист почва да се налива по познатия ви начин
аз какво правя с висната флота?
каква ми е печалбата че 12 чожека ще ми се изкефат че съм посрещнал JackDaniels?
jadai написа:Цитат(jadai @ Nov 24 2008, 23:10) ПС: и какво намирате за срамно да ви бутнат 8 планети?
така съм преценил така съм направил и понеже много се чудите сички и се биете в гърдите колко сте велики че атакувате със ЗНС и не посрещам че ти разясня как стояха нещата
1. дяволския късмет на джак - 50% я паднала я не
2. 6 рундова битка- 50-70к бт чисто
3. посрещам ,пада палнетата .вече си цъкам спокойно 2 седмции до края и какво ... 1 мазохист почва да се налива по познатия ви начин
аз какво правя с висната флота?
каква ми е печалбата че 12 чожека ще ми се изкефат че съм посрещнал JackDaniels?
ДА срамно е за човек парадиращ да печели рунда
незнам защо но тук почна да ми прилича на нов сценарий за Н-тата серия на "Забранена либоФ"
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]