урок 2

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

bonnzi
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 28, 2006 4:43 pm
Контакти:

Мнение от bonnzi »

аз повдигнах въпроса за часовете не щото много ме интересува кой колко прави ....
мисълта ми е че много казват аууууу образованието в тая държава не струва, заплатите са ниски и тн тн
е хубаво ама как пък да струва образованието като единия е на училище и прави онлине часове, втория заплатата му е ниска ама играе в работно време...
искаме като на запад ама тва там едва ли го има
стига с тва джафкане и лични нападки нали игра играем в крайна сметка :c022:
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

рояле,тва е идея да го е*а,тоя петък ще го пробвам :c022:
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

cejiuo написа:Цитат(cejiuo @ Nov 24 2008, 21:38) рояле,тва е идея да го е*а,тоя петък ще го пробвам :c022:
После има да се чудиш що си в оранж..... слушай ти Рояла... :lol:
venio78
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 09, 2007 9:31 pm
Контакти:

Мнение от venio78 »

Dan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ Nov 24 2008, 21:34) Той какъв ли не бъгер хакер и поет може да е знаем ли нии :crazy_pilot:
Може да е всякакъв,но играта срещу него винаги ми е доставяла удоволтвие факт.Миналата зима изиграх най хубавия си рунд в борбата срещу него,отев,сезар и компания.Еееееех времена :a055: :a055: :a055:
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

bonnzi написа:Цитат(bonnzi @ Nov 24 2008, 21:37) аз повдигнах въпроса за часовете не щото много ме интересува кой колко прави ....
мисълта ми е че много казват аууууу образованието в тая държава не струва, заплатите са ниски и тн тн
е хубаво ама как пък да струва образованието като единия е на училище и прави онлине часове, втория заплатата му е ниска ама играе в работно време...
искаме като на запад ама тва там едва ли го има
стига с тва джафкане и лични нападки нали игра играем в крайна сметка :c022:
Ниска ли ми е заплатата? :) Отплеснах се, ама ме провокира.... :)
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
Svetozariss
Редник (Private)
Регистриран: съб ное 01, 2008 7:34 pm
Контакти:

Мнение от Svetozariss »

Не искам да ви се бъркам в разговора или чата(както го наричате), но цял ден спорите за тъпата битка, а след това и кой колко часа играл.Верно че Джедая се провали пак, но не мисля че секи трябва да му се подиграва.Просто спорите за глупости.Но все пак дано да няма вече урок 3 че тогава Джедито ще има да учи още множко. :a070:

скорпионбг: Следващия ти пост, пуснат в разлиен от общоприетия цвят, ще ти докара няколко дни в библиотеката...
Последна промяна от Svetozariss на пон ное 24, 2008 8:51 pm, променено общо 1 път.

venio78
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от venio78 »

steff1 написа:Цитат(steff1 @ Nov 24 2008, 21:40) Ниска ли ми е заплатата? :) Отплеснах се, ама ме провокира.... :)
аааа и мойта и мойта едва насмогвам за цигари,бензин,гаджета,нанки и т.н :P
:a055:
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

Svetozariss написа:QUOTE (Svetozariss @ Nov 24 2008, 21:42) Не искам да ви се бъркам в разговора или чата(както го наричате), но цял ден спорите за тъпата битка, а след това и кой колко часа играл.Верно че Джедая се провали пак, но не мисля че секи трябва да му се подиграва.Просто спорите за глупости.Но все пак дано да няма вече урок 3 че тогава Джедито ще има да учи още множко. :a070:
Абе Ти от къде кацна бе ? от къде такъв песимист като тебе загубил човека 15 транса и урок ще трябва да учи случва се навсеки а ти я разкажи от къде кацна :dizzy:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Потребителски аватар
Twistah
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 07, 2008 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Twistah »

Като стана дума за цигарите...не искам да имам белите дробове на котката от аватара ти :lol:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=423075][/url]
venio78
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от venio78 »

Twistah написа:Цитат(Twistah @ Nov 24 2008, 21:46) Като стана дума за цигарите...не искам да имам белите дробове на котката от аватара ти :lol:
Мани мани опитвам се да ги намаля ама се получава обратния ефект от кутия и половина сега съм на две и половина. :c022:
Последна промяна от venio78 на пон ное 24, 2008 8:53 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”