урок 2

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Тук тема за мизерни битки ли е или кво :lol:
goliat
Редник (Private)
Регистриран: съб май 10, 2008 9:42 am
Контакти:

Мнение от goliat »

trop4o
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 24, 2008 8:34 am
Контакти:

Мнение от trop4o »

jadai написа:QUOTE (jadai @ Nov 24 2008, 18:04) вие пък с кво се фукате с 15 транса? и 20 реца и 10 кръста ....че и уроци раздавате
Уроците ще ги раздаваме после като 15-те транса 20-те реца и 10-те кръста станат с по няколко нули от зад а до тогава моете да си лаете колкото искате......поне сте забавни....жалко че отборното класиране този рунд е по този начи иначе до края на рунда щяхте да ни дишате прахта

Послепис: Тфа че ни нарече \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"балъци\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" ме издразни....защото единстфеното ти преимущество джеди е че никога неможеш да бъдеш засегнат от проблеми като:

1-во: Немога да вляза че съм на купон
2-ро: Немога да вляза че имам да върша нещо с приятелката си
3-то:Немога да вляза че съм на работа.....

Е незнаех че да си балък означава да имаш приятели,приятелка и работа,а не като теб да си имаш комп и net

Послепис 2: да не говорим за тези които понякога немогат защото са обвързани семейно!

Приятна игра на всички !!!
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

trop4o написа:Цитат(trop4o @ Nov 24 2008, 19:21) Уроците ще ги раздаваме после като 15-те транса 20-те реца и 10-те кръста станат с по няколко нули от зад а до тогава моете да си лаете колкото искате......поне сте забавни....жалко че отборното класиране този рунд е по този начи иначе до края на рунда щяхте да ни дишате прахта

Послепис: Тфа че ни нарече \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"балъци\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" ме издразни....защото единстфеното ти преимущество джеди е че никога неможеш да бъдеш засегнат от проблеми като:

1-во: Немога да вляза че съм на купон
2-ро: Немога да вляза че имам да върша нещо с приятелката си
3-то:Немога да вляза че съм на работа.....

Е незнаех че да си балък означава да имаш приятели,приятелка и работа,а не като теб да си имаш комп и net

Послепис 2: да не говорим за тези които понякога немогат защото са обвързани семейно!

Приятна игра на всички !!!
Аз пък не знаех, че семейните НЕ МОГАТ.... :) И не разбрах кво не можем и кво нямаме? Явно нещо се опита да кажеш, ама не ти се получи....
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

бе стига сте се фукали,ще видим като полетят либениците и като свършат протекциите,тва зануляване на 8 планети се възтановява за точно 3дена а тия уроци...освен да пусна докладите с (i)-тата...ще съм най великия сигурно :lol: :lol: :lol: :crazy_pilot: :crazy_pilot:
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Потребителски аватар
Twistah
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 07, 2008 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Twistah »

Честито на Веньо :a055: И аз се кефя като някой кокошкар се набие на флотата ми (част от нея ?) така блажено :bravo:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=423075][/url]
trop4o
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 24, 2008 8:34 am
Контакти:

Мнение от trop4o »

steff1 написа:QUOTE (steff1 @ Nov 24 2008, 17:27) Аз пък не знаех, че семейните НЕ МОГАТ.... :) И не разбрах кво не можем и кво нямаме? Явно нещо се опита да кажеш, ама не ти се получи....
Steff просто изтъквах на джедито някои причини поради които е съвсем нормално да се сложи играта на заден план,които причини скоро него няма да го обхванат него защото той е непълнолетен,като се замисля даже малолетен за да е глава на семейстфо.....а колкото до приятелка и приятели има си приятели в киберпространството и сигурно си е кръстил компа с женско име ..... Така де не съм казал нищо против семейните нито какво могат и какво немогат защото вие с Wall показвате че моете много неща :)

Просто забравих да ви изключа от останалите и наистина както беше написал някои се чудя как ви е забавно в този сауиз ..... ваше решение все пак :) Ако беше в реалния живот щях да кажа че е под достойнстфото ви но в играта дори и да го кажа е без значение (освен ако за вас играта не е като за джеди - смисъла на живота)
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Нещо не вдявам баш в какво го упреквате Джедая. Че е още ученик и си седи вкъщи, а не мери тротоарите, кръчмите и кафетата ли?

Добрия играч в булфлийта успява да съчетае всичко..... верно, че е малко търсене едното око в часовника, а другото в гаджето.... ама няма как, искаш ли да си в топа, то трябват жертви ;)
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

хубав делничен спам, като за понеделник, се е заформил :p140:

п.п.
да използвам възможността да поздравя Vall :)
(той си знае, защо)

п.п.2
Джедай, Веньо играта е и психология малко или много....... развивайте се :crazy_pilot:
Последна промяна от CORWIN на пон ное 24, 2008 7:22 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

trop4o написа:Цитат(trop4o @ Nov 24 2008, 19:48) Steff просто изтъквах на джедито някои причини поради които е съвсем нормално да се сложи играта на заден план,които причини скоро него няма да го обхванат него защото той е непълнолетен,като се замисля даже малолетен за да е глава на семейстфо.....а колкото до приятелка и приятели има си приятели в киберпространството и сигурно си е кръстил компа с женско име ..... Така де не съм казал нищо против семейните нито какво могат и какво немогат защото вие с Wall показвате че моете много неща :)

Просто забравих да ви изключа от останалите и наистина както беше написал някои се чудя как ви е забавно в този сауиз ..... ваше решение все пак :) Ако беше в реалния живот щях да кажа че е под достойнстфото ви но в играта дори и да го кажа е без значение (освен ако за вас играта не е като за джеди - смисъла на живота)
При положение, че играем в тоя съюз явно ни е достатъчно забавно - няма нужда да ни изключваш/те от компанията. Относно качеството на контактите ни в играта или в реалността, бъди сигурен че не са ПОД достойнството ни. Останалите философски възгледи относно целите в живота и т.н. глупости също са въпрос на лична преценка.... :) За всички.....
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”