Loveless написа:Цитат(Loveless @ Nov 24 2008, 04:25) Load, цели 20 минути ти седят корабите на борсата?
Случаят беше конкретно с Рециклатори и абсолютно всички оферти там тогава бяха зелени (към 15-20). Що човек би си дал кредитите, да стане и той зелен кат' всички, като целта по принцип е само неговата да е различна, което пак в същия случай можеше да се постигне и без кредити, и по-опционално, както постъпих аз, историята мълчи... аматьорска работа, ко ти казвам, направо не издържам да се ненамеся. А що всички продават само на такива ниски цени ??? Аз не веднъж съм казвал, че да продаваш на базова цена е най-нормалното нещо, но не и постоянно да го правиш, защото у малката потребителска тиквичка (ама как ми се преядоха тиквички с млякооо, лелей...) започва да се заформя мнението, че дали ще чакаш 100 часа да ти станат картонените кръстове по планетите, или ще ги купиш на секундата, накуп, треа да ти излезе на една и съща цена. И започва да се губи респекта към търговската гилдия по пътя нещо. Я да върви в първото фотостудио (че туй ми дойде първо в главата да дам за пример) и да пита експресната услуга на една и съща цена ли е с нормалната. Извратеняци.
Keep space clean, it's not yours.