Pexos написа:Цитат(Pexos @ Nov 22 2008, 01:14) Aааа май пак и оранжевото е на мода![]()
А с рояла не дейте, че пак ще падат планети от 1 звезда![]()
Като оставим на страна глупостите - дайте някоя битчица да порадва окото че се чувстам като скупен в моментапоне окото да се порадва
![]()
Е погледни и от добрата страна не бъди такъв черноок . Ако не беше цъфто дали щеше да така ти интересен рунда , щеше да си копаеш само, мирно и кротко е да чакаш със нетърпение да свърши рунда . Както и сега при мен, ако не са зорница и еншена щеше да ми е тъпо . Благодаря на еншена и Зорница , че са съгласиха де се летим, във рамката на допустимото без обиди и интриги, само бой по флота без клушарства . Вземете пример от нас със Атомик имаме си скауповете летим се после вътре да с смеем и си пише ме лични неща в живота запомнете ,че това е само една игра
А до колкото ,че цуф е наказан повярвайте ми него е направил нарочно. Макар че моето обяснение е че са се объркали от старите правила в играта , ама какво ли да обяснявам на вас вие си знаете само едно .А за роял може да е всякакъв, ама на почти всеки тука в този форум и спамер му къртел канчето