Да, те затова играят в БългарияMaKaVeL1 написа:QUOTE (MaKaVeL1 @ Nov 20 2008, 23:39) Българското парвенство в отборите цска левски и др.има по добри играчи от тези в национала но бфс гледа да зимат техните хора да лапат мангизите![]()
България-Сърбия
- hammer
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
- Контакти:
Който се смее последен - сам пада в него ;]
Еми добре де като е толкова "велик" играч Стелиян Петров да покаже класата си и в националния или може би там парите не са както във Вила и няма си даваме зор да тичаме.Тези хора нямат никакво достойнство и само срамят страната ни.hammer написа:Цитат(hammer @ Nov 21 2008, 00:15) Да, те затова играят в БългарияПонеже сме страшна сила на клубно ниво
Абе, погледнете реално нещата бе!! Това, че Стилян (например) за България не може да покаже нещо особенно, значи ли че е слаб играч?!? Значи ли, че един Николай Дюргелов??? Ами да ви кажа, лично според моето скромно мнение, ако това беше така, то едва ли Стенли щеше да е, в момента, един от най-важните футболисти на Вила и Мартин О'Нийл да ръси суперлативи за него след (почти) всеки мач, а другият да тренира на "онази картофена нива"... Съвсем друг въпрос е това, че единият играе, и бие Челси, играе в Англия където всички знаем какво представлява първенството (като ниво, брой и натовареност на програмата)... Пък другият да играе с Беласица, Ботев, Локомотиви нек'ви и пишман-грандове... Айде все пак... Който се интересува повече от баскетбол знае как стояха нещата там - има талант, играчи, предпоставки за нещо повече... ама нейсе - все ни мачкаха нек'ви палячовци... Дойде един свестен треньор, един ИСТИНСКИ треньор (още не ми се вярва как дойде..) и ето - видя се че Торо, Иванови и ко. не са всъщност тези палячовци, за които ги смятаха всички... Да дойде треньор НАПОЛОВИНА на това което е Пини Гершон, та даже и по-малко, и ще почнат и те да играят... Но Марков... не знам кой му е подсказвал как да играем, че да идем на Евро 2004 ама...
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
Все още е валидно словото Пенево: "Добре, че беше Гошо вратарчето". Мисля че само с двете спасени дузпи е ясно кой беше най-добър от нашите.
Иначе Боби Михайлов го каза най-правилно - тези играчи смениха вече петима треньори. С това робуване на имена и мениджърски интереси добър национален отбор няма да има. И проблема в националния отбор не е с тези от "долнопробното" ни първество, а със "звездите", които идват да си почиват на лагерите. Защото имаме супер-хипер-ултра-дупер звездата Бербатов, който струва нам си колко хиляди-милиона-милиарда паунда, но в последните 2-3-4 години важните голове ги вкарва само Марто. Стенли и той не помня кога за последно е направил силен мач в национала.
А пък защитата... Ах, защитата... То е ясно, че винаги натурализираните са виновни, щото те не са истински българи, ама си е друго да си имаш някой Кишишев, който я червен картон срещу Швеция ще си изкара, я автогол срещу Албания ще си вкара... Ама пък и после като видиш, че няма кой да го замести даже и на това ниво - направо да ти се дореве. И те първа още ще ревем - защото Лусио Вагнер може и да го мързеше да тича, ама поне играеше с главата (т.е. мислеше), а ловешките кадри Венков и-и-и-и... забравих му името, на тоя дето ходи в Селта
А-а-а, Занев! Еми и двамата са мухи без глави - може и много да търчат, ама и двамата не знаят накъде и за какво.
А на Вальо Илиев трябва някакъв доста сериозен приз да му дадат, Нобелова Награда ли, нещо друго ли, не знам, ама да се запише с големи букви някъде. Щото Тунчев е от футболистите, дето и сами могат на гръб цял отбор да влачат, и да успееш да го направиш смешен докато играеш с него си е много сериозен подвиг.
Къде е сега КАПИТАНА, да посочи виновните, както след мача с Холандия примерно. Само че вече ги няма "предателите" Томашич и Вагнер и няма и кой да посочим за виновен.
Но не се отчайвайте, бъдещето е светло по няколко причини:
1. По-надолу от това трудно може да се стигне
2. Станислав Ангелов има потенциала да стане класическия разбивач (а.к.а Златко Янков или Мариян Христов например), и като натурализираме пак един-двама защитници, дето знаят не само че трябва да тичат, но и ЗАЩО трябва да тичат, нещата отзад ще се (по)оправят.
3. Пролетта на 94-а година контузия споходи Любо Пенев, несменяемия централен нападател на националния отбор по това време, асистирал за знаменития гол в 90-ата минута на Парк де Пренс, който ни прати на светновното. А на самото светновно Сираков на неговото място се оказа скрития жокер. С трима нападатели и нито един от тях изявен таран (Костадинов играеше дясно крило тогава) се оказахме трудни за противодействие.
Та ако дочакаме пак някой "незаменим" да се контузи, може пък на друг да му изгрее звездата, а покрай нея и целия национален да го огрее. Ама като абонаментните карти за титулярно място са доживотни, друго не ни остава...
Иначе Боби Михайлов го каза най-правилно - тези играчи смениха вече петима треньори. С това робуване на имена и мениджърски интереси добър национален отбор няма да има. И проблема в националния отбор не е с тези от "долнопробното" ни първество, а със "звездите", които идват да си почиват на лагерите. Защото имаме супер-хипер-ултра-дупер звездата Бербатов, който струва нам си колко хиляди-милиона-милиарда паунда, но в последните 2-3-4 години важните голове ги вкарва само Марто. Стенли и той не помня кога за последно е направил силен мач в национала.
А пък защитата... Ах, защитата... То е ясно, че винаги натурализираните са виновни, щото те не са истински българи, ама си е друго да си имаш някой Кишишев, който я червен картон срещу Швеция ще си изкара, я автогол срещу Албания ще си вкара... Ама пък и после като видиш, че няма кой да го замести даже и на това ниво - направо да ти се дореве. И те първа още ще ревем - защото Лусио Вагнер може и да го мързеше да тича, ама поне играеше с главата (т.е. мислеше), а ловешките кадри Венков и-и-и-и... забравих му името, на тоя дето ходи в Селта
А на Вальо Илиев трябва някакъв доста сериозен приз да му дадат, Нобелова Награда ли, нещо друго ли, не знам, ама да се запише с големи букви някъде. Щото Тунчев е от футболистите, дето и сами могат на гръб цял отбор да влачат, и да успееш да го направиш смешен докато играеш с него си е много сериозен подвиг.
Къде е сега КАПИТАНА, да посочи виновните, както след мача с Холандия примерно. Само че вече ги няма "предателите" Томашич и Вагнер и няма и кой да посочим за виновен.
Но не се отчайвайте, бъдещето е светло по няколко причини:
1. По-надолу от това трудно може да се стигне
2. Станислав Ангелов има потенциала да стане класическия разбивач (а.к.а Златко Янков или Мариян Христов например), и като натурализираме пак един-двама защитници, дето знаят не само че трябва да тичат, но и ЗАЩО трябва да тичат, нещата отзад ще се (по)оправят.
3. Пролетта на 94-а година контузия споходи Любо Пенев, несменяемия централен нападател на националния отбор по това време, асистирал за знаменития гол в 90-ата минута на Парк де Пренс, който ни прати на светновното. А на самото светновно Сираков на неговото място се оказа скрития жокер. С трима нападатели и нито един от тях изявен таран (Костадинов играеше дясно крило тогава) се оказахме трудни за противодействие.
Та ако дочакаме пак някой "незаменим" да се контузи, може пък на друг да му изгрее звездата, а покрай нея и целия национален да го огрее. Ама като абонаментните карти за титулярно място са доживотни, друго не ни остава...
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
А и са до 20 години момичетата ...Sabret00th написа:Цитат(Sabret00th @ Nov 20 2008, 22:40) Бе, да ви споделя нещо - днеска гледах женския футбол по Евроспорт, и да си призная честно - по-добре играят от нашите национали.....
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- seazar
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
- Контакти:
Нз обаче , като гледах вчера в центъра Лечков и Балъков, вляво Стоичков и вдясно Костадинов..и отзад Трифон,Златко Янков...много мъчно ми стана за тези времена.Не че и тогава нямаше издънки..дано сме живи да дочакаме подобни футболисти да играят за България някой ден отново.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
- hammer
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
- Контакти:
Става въпрос за качествата! Щото всеки обяснява колко били слаби... ами да те затова играят на най-високо ниво... но да не се повтарям. Идеята ми, на цялата оная работа с треньора е, че треньори като Марков няма как да имат респекта на играчите си. Та Марков не може да вземе уважението на един Ивелин Попов, който колкото и да е талантлив си цъка само в България и от 2 години се опитва, но не може да излезе от нашето първенство.... Какво остава за някой играч от по-висока класа... Вярно, неприемливо е да не играеш със сърце за родината си, но да дойде един поне малко успял треноьр, та дори само на балканската сцена, и нещата няма как да не потръгнат нагоре...venio78 написа:QUOTE (venio78 @ Nov 21 2008, 01:25) Еми добре де като е толкова "велик" играч Стелиян Петров да покаже класата си и в националния или може би там парите не са както във Вила и няма си даваме зор да тичаме.Тези хора нямат никакво достойнство и само срамят страната ни.![]()
Който се смее последен - сам пада в него ;]
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Срам ма е че съм българин най вече ,че днеска в пресата пишеше в една статия как новите национали от ФК Сливен са ги видели да копунясвали в някаква дискотека цяла нощ даже дж-я нарочно пуснал поздрави, за Нашите футболни герой , те дори не са се и трогнали а най нагло продължили да пият .Жалко е това е действителността. Марков вън 
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.