България-Сърбия
- tralala
- Редник (Private)
- Регистриран: пет ное 14, 2008 11:27 am
- Контакти:
Ние че футбол нямаме - нямаме. Имаме перачница за пари. С тия суртуци (футболисти) вътре в нашето първенство номера може и да минава пред публиката, която май го е дала на късо. Навън с нормални футболисти нещата стоят по друг начин...
Нямам к'во да ви говоря.
И да имам - що да сторя?
Тъй стиха си ще затворя...
И да имам - що да сторя?
Българите се славим, като търпелив народ, изчакваме, даваме 2-ри, 3-ти, 4-ти и кой ли не шанс, но това вече бе подигравка с всички граждани на България. Не може отбор, който има претенциите да се класира на Световно първенство да прави такива разгромни загуби, както днешната с 6:1. Лошото в случая е не толкова резултата, колкото неясното бъдеще на националния отбор. Няма никаква светлина в тунела за нашите момчета. Нека започнем от треньора, който носи голяма вина за трагичната форма на футболистите. Как той прави тренировките с националите, изградил ли е ред и дисциплина, каквато има в повечето европейски отбори, има ли имиджа и авторитета да бъде национален треньор, а има ли достойнство: /Tреньорът е категоричен, че няма да подава оставка. Оценката му бе, че "толкова си можем" / Така ли трябва да се държи един треньор - Толкова си можем и това е, ами утре ако загубим с 10:0, пак ли толкова си можем. Смях през сълзи. Имам чувството, че сънувам. Не вярвам на ушите си. Национален треньор да е напълно спокоен и уверен след такъв разгромен резултат - 99% от достойните треньорите биха си подали оставката на момента, но явно Марков е решил да прави подвизи, т.е рекорди, но не е проблема само в него. Как играят националите - играят ли казах, а не те си ходят по терена , това е най-правилната дума, а може би още по-правилната е "почиват си". Много от "звездите" ни, част от които имат качества не им се играе за национала. Добре нека си тръгнат-по-добре за тях, по-добре и за нас-всички българи фенове на национала. Не са ни нужни хора, които се пазят, а хора които се раздават и играят за България. Резултата не е толкова важен, ако видим борбеност, тичане, показване на това, което може всеки един от тях, защита на честа на България, но ето че и това няма, резултата е трагичен и реално, какво правят тези играчи и за какво са там. Много по-добре ще е вместо играчи, като Бербатов, Стилян и други "стари" национали да се включат млади момчета-юноши с хъс за игра и желание за доказване. Защо не се допускат те да покажат какво могат, а гледаме с години едни и същи имена на терена. Така ли се гради бъдещ добър национален отбор? Изхода за мен е един: Треньор от чужбина/пример Феликс Магат беше изявил желание да поеме национала преди около година/ и налагане на млади футболисти от школите на водещите отбори в БГ първенството, а и не само от тях. Много талантливи момчета, така и не изиграват и едно полувреме за национала, за сметка на други, които се толерират. Един зет на еди кой си друг познат, трети братовчед -това са те сега. Сигурен съм, че има много талантливи юнощи, които могат да покажат повече от това, което гледахме тази вечер. Това не бе мач за нас, това бе РЕЗИЛ. Кой ще поеме отговорността? - както винаги никой. Виновни няма. Потърпевши са всички български фенове. източник : zalozite.hit.bg
Последна промяна от dimas на чет ное 20, 2008 12:13 pm, променено общо 1 път.
- tralala
- Редник (Private)
- Регистриран: пет ное 14, 2008 11:27 am
- Контакти:
Бях голям зяпалянко като малък (всички около мен бяха и аз станах покрай тях). Малко като пораснах обаче, ми направи силно впечатление на събития във футбола, сочещи до факти за корупция. И понеже никой нищо не правеше, за да я пребори, се разделих с любимия отбор и всички ги наградих с безразличие. Като това го направят и останалите, тоя отрасъл (от спорт футбола е станал направо на отрасъл от икономиката при нас) просто ще остане без приходи и ще фалира. А той точно това заслужава...
Последна промяна от tralala на чет ное 20, 2008 12:21 pm, променено общо 1 път.
Нямам к'во да ви говоря.
И да имам - що да сторя?
И да имам - що да сторя?
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
hammer написа:Цитат(hammer @ Nov 20 2008, 13:49) Как бе, Италия![]()
Иначе не берете грижа, не сме сами!!! Португалия пада с 6:2![]()
Ама Португалия днеска ша падне ама другите 10 мача прим ще бият а при нас сме доволни на Х
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Даа,само че Португалия не падат от плескавиците 
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]