Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Абе има ли некъв вариант да ангажират националите ни да играят срещу сборка 11 човека? Винаги съм искал да бия някого с над 5:0, въпреки че не мога да играя тая игра... :D
LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Nov 20 2008, 00:12) Абе има ли некъв вариант да ангажират националите ни да играят срещу сборка 11 човека? Винаги съм искал да бия някого с над 5:0, въпреки че не мога да играя тая игра... :D
ама random 11 хванати от улицата мъже, жени, деца и старци, или някакви специално подбрани и виждали и преди топка?
ender написа:Цитат(ender @ Nov 19 2008, 23:18) ама random 11 хванати от улицата мъже, жени, деца и старци, или някакви специално подбрани и виждали и преди топка?
Такива, дет за разлика от националите знаят от коя трана да ритнат топката.
gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Nov 19 2008, 23:36) незнам, вие ми се свят и получавам периодично остри пронизващи болки в лявата гръдна област...
сакън недей не заслужават твоите страдания
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
Менсе ма изкефи коментатора накрая, като говореше оня гост. Госта вика "Все още имаме шансове за успех в квалификациите. Не бива да се.." и тоя от БНТ го прекъсна и вика "Ама те и Сан Марино имат шансове и възможности."