Интернет-а, полза или вреда
A замислял ли си се защо е така? Мен веднъж ме озари тая мисъл, докато се въртях в леглото един обяд и ме мързеше да стана... тука няма нищо общо облъчването (поне не и толкова рано...)... ами, да речем, от миналата година и аз нещо станах недоскив (e dim4o да ти каже как на улицата без малко не се блъскам в него, пък го подминавам без да го видя :>)... седна на компа - очите ми гледат на не повече от 30-40 см разстояние... после залегна над учебниците - пак на толкоз... после залегна над гаджето... пак същото
. Фактически очите ми все едно cа забравили, че требва гледат и по-надалече от пред носа ми (а после ме питат що само до там съм гледал... е па да не съм аз виновен
). За всеки случай и очила за пред монитор си взех де, ама е много вярно това, че на всеки ~ 45 min тряя да се вдигаш от компа и да се разтътриш не само заради мускулите по тялото си, ами и заради очите
Те са единственото, което все още медицината не може създаде, така че си ги пазете
.
Последна промяна от LoaD на нед ное 16, 2008 10:48 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
Ludetina
aз го дебна кога ше се умори и ще спре.... ама не спира говедото, луд таласъм умора нема. а и ме подсеща да си мия по-често зъбите, щото пред компа нон-стоп тъпча по нещо, а е вредно
ша ста'ам здравословна натура.
Последна промяна от LoaD на нед ное 16, 2008 10:53 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти:
Ебати тва го учих и ся не мога се сетя. Пиши нещо за секуларизма, че църквата се поотделя малко встрани от светските дела. Хората все пак са си вярващи. Почва да се развива активно търговията, търсят се морски пътища. Развиват се изкуствата. Абе препиши от учебника, че не знам какво говоря. Само знам, че в Англия е ограничена монархия, а във Франция е абсолютна. Това мога го обясня, ако ти трябва.slunceto написа:Цитат(slunceto @ Nov 18 2008, 10:17) Гледам тема за домашни :D я някой да помогне или да намери материял за темата "Кои са основните черти на новата Ренесансова личност" това е по история трябва да се засегне ренесанс индивидуализъм и хуманизъм![]()
"Времето променя, времето подменя."
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти: