Друго си е да се похвалиш, че си си хванал гадже, сега сигурно и поздравления ще искаш а у... :Dmaks написа:Цитат(maks @ Nov 16 2008, 21:10) ама друго си е гаджето да ти ги пише![]()
Интернет-а, полза или вреда
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
И сам войнът е войн, ама е кофти 'секи път сам да точиш меча.duinox написа:Цитат(duinox @ Nov 17 2008, 00:02) и е така и не е така
Последна промяна от LoaD на нед ное 16, 2008 10:30 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- delta_squadron
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 02, 2007 10:58 am
- Контакти:
- DarkWatch
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
- Контакти:
С тях зле, ама без тях 2пате по злеduinox написа:Цитат(duinox @ Nov 16 2008, 19:28) Darkwatch я си намери жена да те стягавиж с 2 приказки как бързо се захвана и го направи
![]()
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
-
Ludetina
Тайната история покрай създаването на жената... секретни слова са това, пазете в тайна
.
Доскучало му на Адам в Рая и се оплакал на Господ. Дълго мислил Господ и накрая казал:
- Мога да създам една жена да ти прави компания.
- Какво е това "жена"? - попитал Адам.
- Ами - отговорил Господ - това е едно изключително красиво, интелигентно, мило и нежно същество. Тя ще се грижи за теб, ще те обича, ще те подкрепя, ще изпълнява всяко твое желание.
- Чудесно, направи ми жена - казал Адам.
- Но това ще ти коства доста. Ще трябва да използвам една ръка, един крак, едно око и едно ухо от тебе за да я създам.
Замислил се Адам и казал:
- Хмм... аaaми за едно ребро какво мога да получа?
Доскучало му на Адам в Рая и се оплакал на Господ. Дълго мислил Господ и накрая казал:
- Мога да създам една жена да ти прави компания.
- Какво е това "жена"? - попитал Адам.
- Ами - отговорил Господ - това е едно изключително красиво, интелигентно, мило и нежно същество. Тя ще се грижи за теб, ще те обича, ще те подкрепя, ще изпълнява всяко твое желание.
- Чудесно, направи ми жена - казал Адам.
- Но това ще ти коства доста. Ще трябва да използвам една ръка, един крак, едно око и едно ухо от тебе за да я създам.
Замислил се Адам и казал:
- Хмм... аaaми за едно ребро какво мога да получа?
Последна промяна от LoaD на нед ное 16, 2008 10:38 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Пиши, че е вреден за очите, аз за 1 година сам дигнал 1 диоптър от тоя нет, че много работя с компютър и зле ми се отразява.DarkWatch написа:QUOTE (DarkWatch @ Nov 16 2008, 17:18) Трябва ми малко помощ, тря пиша нещо по тая тема, питах Чичо google, па не каза нищо ...
Ако може някой да ми помогне ще съм благодарен![]()