Какъв ви беше първият кораб?
- tralala
- Редник (Private)
- Регистриран: пет ное 14, 2008 11:27 am
- Контакти:
Второто е Транспортьор, трето се е задало от същия вид. Speed вселената е супер.
Последна промяна от tralala на съб ное 15, 2008 11:38 pm, променено общо 1 път.
Нямам к'во да ви говоря.
И да имам - що да сторя?
Тъй стиха си ще затворя...
И да имам - що да сторя?
Тъй стиха си ще затворя...
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Летя със колааата,летя със колаааата,летя със колаааата...
С колата летяяяяяяяя
С колата летяяяяяяяя
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- cejiuo
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
- Контакти:
транс със 500циганина с талиги 
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
В Спийда е най-добре да почнеш с колонизатори (гарантиран топ 5, изпитано неколко рунда подредTwistah написа:Цитат(Twistah @ Nov 17 2008, 11:36) Колонизатор. :>
В останалите вселени (и без 2ра, като се замисля) с Рециклатор... като хубавото е, че можеш да си изкараш ресурса за него и с тупаници. После по-лесно градиш мини, скорости или търговски 7 (или мултифункционал - всичкото на куп)
Баси, нема ли да ресват Първа, че вече съм забравил кво беше да минаваш 100 точки на 2рия, 3тия ден чак...
Последна промяна от LoaD на пон ное 17, 2008 2:02 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.