Изказванията ми са съвсем точни, това че ти ги интерпретираш по глупав начин е проблем, който не ме засяга Плюс това, ако говорим за каси, съм сигурен, че ти имаш какво да кажеш.Преди бях видял много готино стихче, май Пипоне го беше сложил
ЦитатАко от каса се нуждаеш ти,
към съюз United се обърни.[/quote]
Поздрави
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Се си мисля че някой трябваше да подаде ръка на новите играчи за да тръгнат от някъде,но именно заради изказвания като твоето вече не е така и няма да бъде
ПС.. Важното е че всички под 60 к са ламери и не заслужават нищо друго освен презрение... а относно мен никога не съм бил каса и не възнамерявам да бъда другите си носят отговорността самосиндикално !!! от тук нататък на лично ако искаш да си почешаш рачичките още
Поздрави
Последна промяна от LISA на съб ное 15, 2008 7:33 pm, променено общо 1 път.
Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да МЪЛЧАТ
[i][b][color=#FFFFFF]UniteD Team ForeveR[/color][/b][/i]
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
..гледам битката и си представям Мати как псува за открадната газ - кръстовете сигурно ги е възстановил още същият ден
Направо услуга сте му направили, като е паднал във флота - на хоризонта са се появили нови риби
Не искам да омаловажавам заслугата на нападателя! Чудна битка!