изтриването на планети

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
Потребителски аватар
TSuTSkO
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 18, 2007 12:14 pm
Контакти:

Мнение от TSuTSkO »

Като гледам проблема с изтриването на планети не е оправен още не мога да си изтрия планетата. Гледам тука има една такава тема с дата 22.10.2008 ама е затворена. Днес сме 15.11.2008 минал е почти 1 месец от първата постната тема ама никои не прави нищо. Може проблема да е нещо в мене ама си въвеждам всичко точно. Ако наистина е в мене проблема се извинявам на админите предварително. Но ако не е в мене проблема нека поне се разреши.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Бачка си нормално...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
TSuTSkO
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от TSuTSkO »

ми щом работи би ли ми казал защо не мога да си я изтрия като въвеждам правилно и емейла и паролата без да им бъркам местата за вавеждане
charovna

Мнение от charovna »

Значи, увери се, че вкарваш мейла, с който си регистриран в играта, паролата на акаунта, не на мейла. Ако не стане , чисти кеша, ако пак не стане смени браузъра и ако пак не стане пиши на съпорта да ти делнат планетата, ама да кажеш коя, ей, пък няма да е лошо да споменеш и вселената ;)
Последна промяна от charovna на съб ное 15, 2008 10:39 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
TSuTSkO
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от TSuTSkO »

не стана нито 1 от изброените имейла и паролата са ми така през друг браузъра не става пак остана да пиша на съпорта и
да спра да се ядосвам
charovna

Мнение от charovna »

TSuTSkO написа:Цитат(TSuTSkO @ Nov 15 2008, 11:38) не стана нито 1 от изброените имейла и паролата са ми така през друг браузъра не става пак остана да пиша на съпорта и
да спра да се ядосвам
Най- добре ще направиш :)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

TSuTSkO написа:Цитат(TSuTSkO @ Nov 15 2008, 12:38) не стана нито 1 от изброените имейла и паролата са ми така през друг браузъра не става пак остана да пиша на съпорта и
да спра да се ядосвам
Не знам на кое казваш "изброените имейла", защото никъде не виждам изброени имейли в темата, но имейл не се налучква, а се проверява. Ако още не си получил отговор от съпорта - натисни Искам да изтрия акаунта си (спокойно, няма веднага да ти затрие акаунта), при което на екрана ще ти изпише:

ЦитатИзтриване

до дръндрън@еди-кой-си-мейл.ком е изпратен код. Въведете го в НАСТРОЙКИ, за да привършите изтриването
ЗАБЕЛЕЖКА: Възможно е мейлът да закъснее, ако има натоварване на сървъра[/quote]
И си готов - ето ти го мейла. Не знам дали въобще е имало проблем някога, тъй като никога досега не съм се сблъсквал с такъв, но сега поне няма :) . Макар че нямам никаква представа за коя вселена конкретно става въпрос. Успех.
Последна промяна от LoaD на съб ное 15, 2008 12:44 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
TSuTSkO
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от TSuTSkO »

Приятел просто не слагам точки . Не си разбрал правилно ''не стана нито 1 от изброените'' е едно изречение а ''имейла и паролата са ми така'' друго и аз си знам пощата играя 3 рунда (доколкото мога да играя) с нея. Просто направих 30 опита да я изтрия и 1 не стана . Иначе благодаря за съвета ти.

п.п Сега AncienT_SouL ми даде идея как също може да си изтрия планета по друг начин да накарам да ме делне някои с знс :a013:
Последна промяна от TSuTSkO на съб ное 15, 2008 4:55 pm, променено общо 1 път.
charovna

Мнение от charovna »

Темата приключи!
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”