Спам-парти
- cejiuo
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
- Контакти:
малиии,ш умръ,
все едно ми е паднало ЗнС на кратуната....блах...
все едно ми е паднало ЗнС на кратуната....блах...
Последна промяна от cejiuo на съб ное 15, 2008 10:34 am, променено общо 1 път.
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти:
- cejiuo
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
- Контакти:
те там е проблема,3-то ниво е вече и не помага :D 
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти:
- delta_squadron
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 02, 2007 10:58 am
- Контакти:
Аз малко ще се отклоня ама, така де...какви са тия търговци във втора вселена...няма да се заяждам, че продават скъпо, но все пак бива ли да няма една партида сонди на борсата...що за борса е това? Ако някой търговец чете, моля да вземе мерки и да се поправи... все пак трябва да може човек да си купи сонди докато си строи корабите, нали.
Последна промяна от delta_squadron на съб ное 15, 2008 1:18 pm, променено общо 1 път.
I come from the Net.
Infecting systems, people and cities,
to this place: Megaframe.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.
ReB00t
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1138187][/url]
Infecting systems, people and cities,
to this place: Megaframe.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.
ReB00t
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1138187][/url]
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
и през уикенда..... в Лондон: Dogging
цък
цък
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]