Неправилно изразяване или неправилно разбиране :)
- tralala
- Редник (Private)
- Регистриран: пет ное 14, 2008 11:27 am
- Контакти:
Е това е тъпо. Минава първия рунд. Дори звездите да са бутнали планетата, то вражеския флот би трябвало да е нанесъл някакви поражения (ето малко рециклаж от рунд 1). След това планетата изчезва, изчезва и флота на играча с лош късмет. Тоя флот обаче е имал някаква структура. Е тя би трябвало да стане на рециклаж или аз нещо бъркам?
Нямам к'во да ви говоря.
И да имам - що да сторя?
Тъй стиха си ще затворя...
И да имам - що да сторя?
Тъй стиха си ще затворя...
Така трябваше да е според правилата. Но в момента минават всички рундове, докато бъде унищожен един от двата флота, или бъде стигнато до равенство. Остава рециклаж само от флота, който е бил разбит при битка. Ако е пратена 1 звезда на изгнание срещу някакъв флот и тя бъде унищожена в 1вия рунд, ще бъде разигран само 1 рунд, но планетата пак може да падне. Тогава рециклаж ще остане само от звездата (и ако е съборила някой друг кораб, в което не вярвам)omg написа:Цитат(omg @ Nov 14 2008, 23:58) Е това е тъпо. Минава първия рунд. Дори звездите да са бутнали планетата, то вражеския флот би трябвало да е нанесъл някакви поражения (ето малко рециклаж от рунд 1). След това планетата изчезва, изчезва и флота на играча с лош късмет. Тоя флот обаче е имал някаква структура. Е тя би трябвало да стане на рециклаж или аз нещо бъркам?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Ам, те наскоро не го ли направиха - ако си имал ресурс, натоварен в трансове, да речем, и ги размажеш в нечия флота - ресурса от тях да пада към рециклажа? Е, значи и другото ще го направят... някога
. Макар че като се ориантирам по форума, нещо клиентелата намалява, по дяволите... някой да измисли нови раси за следващия рунд. Веднага! 
Последна промяна от LoaD на съб ное 15, 2008 10:09 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Раса: Форумец...?LoaD написа:Цитат(LoaD @ Nov 15 2008, 11:04) Ам, те наскоро не го ли направиха - ако си имал ресурс, натоварен в трансове, да речем, и ги размажеш в нечия флота - ресурса от тях да пада към рециклажа? Е, значи и другото ще го направят... някога. Макар че като се ориантирам по форума, нещо клиентелата намалява, по дяволите... някой да измисли нови раси за следващия рунд. Веднага!
![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi