шпионски сонди

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 3.
Потребителски аватар
svet007
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 09, 2008 7:39 pm
Контакти:

Мнение от svet007 »

Въпросът ми е следния:
При шпионаж ми падат 2 сонди,но не падам с 1-2 точки...пускам да се строят нови и вдигам моментално...а ако човек реши да играе със сонди...какво става??? Защо паднала при спай сонда не ти отнема ресурсна точка...В случая при мен е важно да не вдигам нито една точка нагоре..как да го постигна в тази ситуация??? Ако вземат да ми бутат по 10 сонди на ден,то след 10 дни ще съм на 200т. с флот за 100...
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Еми така е не е бъг просто така е направено - при шпионаж не падаш с точките когато ти свалят сонда затова ако не искаш да трупаш никакви кухи точки дигай нивото на шпионажа за да не ти падат сондите ;)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Или ще вдигаш точки, брат, това си е първоначалния замисъл на играта ;) .
Keep space clean, it's not yours.
charovna

Мнение от charovna »

svet007 написа:Цитат(svet007 @ Nov 14 2008, 12:41) а ако човек реши да играе със сонди...какво става???
Ако решиш да играеш със сонди предполагам, че ще ги пращаш и на атака. Тогава вече ще падаш в точките при тяхната загуба :)
Потребителски аватар
svet007
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 09, 2008 7:39 pm
Контакти:

Мнение от svet007 »

Благодаря за коментарите...алтернативата е една: ще се спайва атакувайки със сонда...ето това не исках да правя,но избор нямам... времето ми не е неограничено,колкото желанието за игра... :(
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Не ти препоръчвам да атакуваш със сонда с цел шпионаж -освен ако не си убеден че на планетата няма нищо.
Но ти си знаеш .
Приятна игра . :padlock:
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Karbankal написа:QUOTE (Karbankal @ Nov 14 2008, 23:00) Не ти препоръчвам да атакуваш със сонда с цел шпионаж -освен ако не си убеден че на планетата няма нищо.
Но ти си знаеш .
Приятна игра . :padlock:
E в случай ,че си на 99 точки,или не искаш да влизаш в коефицента за атака на някой като разликата е няколко точки това е решенеито на проблема.Падне ли сондата не атакуваш и губиш точки които продължават да те държат в копефицента на който ти си решил да игареш.Изкара ли доклада бичиш всичкото транс и тва е.Май именно това се имаше впредвид в темата.И аз съм го правил на няколко пъти,стратегията си е добра за да се задържиш на едни и същи точки без да качваш постоянно точки заради паданалите ти сонди.
Сорри за коментара сметнах че е нужно допълнение към темата.
Последна промяна от EvilForce на съб ное 15, 2008 1:23 am, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 3”