Протекция до протекция до протекцията ...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Тури фунията и сипи, ако нема донеси...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Казано чесно....пазете си ги тия протекции за към края. Като се разлетите с любениците, ще ви се къса сърцето за 1 протекция...вервайте ми :) )
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Porter написа:Цитат(Porter @ Nov 12 2008, 22:53) :) Системата лесна, правиш само рецки и ги сеиваш на рециклиране. Или се оговаряш със съюзник да сеиваш по него, ако не си копач.
Ни шъ да е липсата на и-та проблема!
Не е здравословно да се сейва по съюзник. Обикновено отнасяте по едни 24-48 часови наказания, и обяснение що па аджеба се наливате... :D
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Е той Миланката се поправи. Ама после на няколко пъти аха да накаже всички Миопи, що аджеба ни се губят 15% от точките за проучвания? А де ?! И ний туй се чудехме половината рунд :P Че и некъв звезден изтребител изведнъж цъфна в менюто, мани беги... аман от бъгери :) .
Последна промяна от LoaD на чет ное 13, 2008 6:28 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Nov 13 2008, 01:02) И помежду другото, ако имате нещо против копачите в началото, се сърдете на тези, които измислиха (може би същите и въведоха) протекцията. ....
Както всяко хубаво нещо и протекцията лесно измислиха как да се опоручи, разбира се не без помощ от екипа ни. В същност в оригинал протекцията трябваше да е възможна само за занулен човек. Т.е. да си паднал в точките с над определен процент. Поне така я мислих и предложих. Явно икономическия ефект е по-търсен от какъвто и да е ефект на помощ за задържане на хора в играта, които са били занулени.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
madafaka
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет яну 14, 2005 3:27 pm
Контакти:

Мнение от madafaka »

Ами десет дни от 3 месеца е добре - к'во рИвете :P А и е по-добре сега да се думкат протекции - особено опасно е в момента положението :a080:
Serial_H
Майор (Major)
Регистриран: вт окт 04, 2005 11:46 am
Контакти:

Мнение от Serial_H »

да фе, да :P .
Обаче да се пуска протекция малко след 100 точки ми се струва врЪхтЪ не безсмислието ...
[color=red][b][url=http://assenoff.net/]Моят блог[/url][/b][/color]
[url=http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=70994&t=1]Get Firefox - The TRUE Browser![/url]
charovna

Мнение от charovna »

Serial_H написа:Цитат(Serial_H @ Nov 13 2008, 14:15) да фе, да :P .
Обаче да се пуска протекция малко след 100 точки ми се струва врЪхтЪ не безсмислието ...
Аз пък ще ти кажа, защо аз го правя :)
Обичам да се възползвам от удобствата дали в играта или в живота , няма никакво значение....Като свършат благинките се смотвам и си продължавам как си требе...Демек нещо като кучето с тоягата. Ехххх, защо не можеше от 3 /респ. 6/ месеца поне половината да съм в протекция.... :crazy_pilot:
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Serial_H написа:Цитат(Serial_H @ Nov 13 2008, 14:15) да фе, да :P .
Именно!Друго си е на 99 точки с протекция и мод за двойна сигурност и си баш безсмъртен :)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
tralala
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 14, 2008 11:27 am
Контакти:

Мнение от tralala »

А може би има нужда от нова вселена, в която надпреварата е кой пръв ще построи макс. ниво на мините? :)
Нямам к'во да ви говоря.
И да имам - що да сторя?
Тъй стиха си ще затворя...
Отговори

Върни се в “Off Topic”