Наистина за 5 минути съм виждал тема да стига 5 страници - и то не безмислици само, а относително свързани изречения и разговор
Е, по-късно имаше и такива случаи:
откога съм ти казала да извадиш огледалото и да му говориш на оня отсрещаSabret00th написа:Цитат(Sabret00th @ Nov 12 2008, 23:12) Е сам ли да си приказвамАз не че нямам желание....
Ludetina написа:Цитат(Ludetina @ Nov 12 2008, 23:18) откога съм ти казала да извадиш огледалото и да му говориш на оня отсреща![]()
ех, Сери, връщаш ме години назад с тая снимчица .... години, години, години, море ....
хм хм хм блаженни години а рокендрола беше младLudetina написа:Цитат(Ludetina @ Nov 12 2008, 23:18) откога съм ти казала да извадиш огледалото и да му говориш на оня отсреща![]()
ех, Сери, връщаш ме години назад с тая снимчица .... години, години, години, море ....
А тия днешните кво правят!? Влязат, погледат , погледат тъпо, па се врътнат и се фръцнатSerial_H написа:Цитат(Serial_H @ Nov 12 2008, 23:12) Ендърей, имаше си тактика - докато правоимащите гледат (гледаме) по-сериозните радели, там се пускат (псевдо) сериозни казуси, и докато им се мислят отговорите, в офтопика се вихрят спамерите, като инстинктивно усещат правилната тема ...
Наистина за 5 минути съм виждал тема да стига 5 страници - и то не безмислици само, а относително свързани изречения и разговор.
Е, по-късно имаше и такива случаи:
charovna написа:Цитат(charovna @ Nov 12 2008, 23:26) А тия днешните кво правят!? Влязат, погледат , погледат тъпо, па се врътнат и се фръцнат![]()