Протекция до протекция до протекцията ...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Serial_H
Майор (Major)
Регистриран: вт окт 04, 2005 11:46 am
Контакти:

Мнение от Serial_H »

(Възмущението е престорено, темата е за забавление ... май ;) )
Хора, какво правите вие бре!? Това на нищо не прилича :dizzy: . Как може куцо и сакато, във всякакъв точков диапазон, с най-разнообразна насока на развитие да е набило протекции, някои дори карат трета подред ... Да не говорим, че почти всички, дето се пишат големи играчи, са на втора протекция.
Аз, като по-малък играч, се интересувам - какво толкова протектирате, каква е идеята да се нама'ат протекциите в началото ...
Ония няколко начело в класацията - ясно, играят за топ 1, разбирам ги, живи-здрави. Ама не разбирам всички останали :c022: .
Някой по-напред с мат'р'яла ще ме просветли ли?

Кхм ... таковата, още нещо ... само на мен ли ми се струва, че 5 протекции са малко множко за 3 месеца рунд?
Последна промяна от Serial_H на ср ное 12, 2008 9:49 pm, променено общо 1 път.
[color=red][b][url=http://assenoff.net/]Моят блог[/url][/b][/color]
[url=http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=70994&t=1]Get Firefox - The TRUE Browser![/url]
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

мдааа,всичко живо е протекция и копа а такива като нас без мини си барат филиите...ужаст...
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Не са много щото са по 48 часа ;) Пък сега ги набиват щото няма (и)-та и сеива е по труден на малки точки - незнаеш с какво ще те изненада този по който сейваш :) По мен например вчера 2ма играчи сейваха и извадиха късмет че нямам 8 спай да видя с какво са иначе щях да ги посрещна нищо че са 1,5х моите точки :P
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

:) Системата лесна, правиш само рецки и ги сеиваш на рециклиране. Или се оговаряш със съюзник да сеиваш по него, ако не си копач.
Ни шъ да е липсата на и-та проблема!
Serial_H
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Serial_H »

И аз усещам, че не "трудния" сейв ще да е причината ... Все пак колонизатор за втора планета се прави за часове, буквално, и там е лесно да се сейва - хоп на едната, хоп на другата, хоп атака или стациониране ... има варианти.
Нещо друго ще да е, ама какво е ... :c022:
[url=http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=70994&t=1]Get Firefox - The TRUE Browser![/url]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)

Мнение от sixkiller_k3 »

евтини са протекцииките все още и хората се изкушават да си купят спокойствие на евтина цена :)
Последна промяна от sixkiller_k3 на ср ное 12, 2008 10:02 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

закво им е спокойствие като половината топ 20 най вероятно няма флота още освен транси и рецита...да не говорим че сериал е прав,5протекции за много за 3месеца рунд!
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)

Мнение от sixkiller_k3 »

че то точно на топ 20 най-много им пука - като нямат кораби им пука за драгоценния добив от грижливо вдигнатите нива на мините на 8те планети :)
Serial_H
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Serial_H »

цехуйо, човека по-горе каза - щом са само по 48 часа, наистина не са много, не е проблем.
а ти не мисли топ 20 какво има ... не се бутай натам, че не е полезно за здравето.
Абе тоя спамер кой го опущи тук :crazy_pilot: .
Я, нЕкой по-по-най ПРО няма ли да каже каква е тактиката, или е тайна :P .
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Nov 12 2008, 23:51) Не са много щото са по 48 часа ;) Пък сега ги набиват щото няма (и)-та и сеива е по труден на малки точки - незнаеш с какво ще те изненада този по който сейваш :) По мен например вчера 2ма играчи сейваха и извадиха късмет че нямам 8 спай да видя с какво са иначе щях да ги посрещна нищо че са 1,5х моите точки :P
Porter написа:Цитат(Porter @ Nov 12 2008, 23:53) :) Системата лесна, правиш само рецки и ги сеиваш на рециклиране. Или се оговаряш със съюзник да сеиваш по него, ако не си копач.
Ни шъ да е липсата на и-та проблема!
Мне, сейвът е елементарен. Намираш най-близкия противник в коефициента ти около теб и го атакуваш на 10% за пестене на газ, независимо кой е, колко точки е и прочие. Ако няма протекции - то противник такъв лесно ще намериш. Ставаш след 2-3 часа и връщаш. В случай, че ти е трябвал 4-5 часов сейвън. Кат' не - да си станал. Преди така правехме, никой не е умрял... още... може да действа със закъснение, не знам ;) .

Що се отнася до протекциите... че то проблем ли е? Това е най-продаваната "стока" в БФ, след Купуване на ресурс преди 100 точки. :)

И помежду другото, ако имате нещо против копачите в началото, се сърдете на тези, които измислиха (може би същите и въведоха) протекцията. Преди минавахме (говоря от името на почти всички, които познавам) 100 точки със Скаут или още едно ниво Шпионаж, например. A cега - с мина за метал 13 или което ниво беше там... :>
Последна промяна от LoaD на чет ное 13, 2008 5:56 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”