Porter написа:QUOTE (Porter @ Nov 10 2008, 13:42) Браво Макс!
Само ще те помоля да не пълниш с лична кореспонденция Каквото ти пишат е лично съобщение и не е редно да го пускаш във форума.
Ъъъ какво му е нередното... макс е един от участващите в разговора и той ще прецени дали да го публикува на публично място или не ! ...хората, които нямат право да постват лични съобщения на публично място са админите (поне така е според мен.. поправете ме ако греша )
Sl1pKn07 написа:Цитат(Sl1pKn07 @ Nov 10 2008, 17:23) Браво макс !!!
ето Бекъп
Ъъъ какво му е нередното... макс е един от участващите в разговора и той ще прецени дали да го публикува на публично място или не ! ...хората, които нямат право да постват лични съобщения на публично място са админите (поне така е според мен.. поправете ме ако греша )
Мисля, че тук става дума за култура на общуване, за малко етика и елементарно възпитание, а не за това кой какво право има. Жалко, че на някои личности тези понятия определено са им чужди!
мерси за бекъпа ам чаровна кво да се прай неграмотен съм и нямам никва култура за тва сигурно уча право
Последна промяна от maks на пон ное 10, 2008 5:11 pm, променено общо 1 път.
Ако на пишещите тук им се занимава с админи - имам л.с. , да си кажат каквото имат за казване! Ако все пак ви се коментират битките, то забравете да вмъквате модератори или админи в разговорите. Благодаря за вниманието
maks написа:Цитат(maks @ Nov 9 2008, 19:39) пак ще яде бой като му лае гадната уста
За битката в този етап на рунда не мисля, че е нещо особено, най-вече от човек като теб който парадира, че е голямо "про"
А относно устата му ... ... макс разгледай малко твойте постове из форума и в играта към играчи който ти летят и тогава коментирай на кой каква му е устата
Който ме мрази, под мен да лази!
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]