мн успешен ден

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

chaha
Таиниа лично за мен е наи лудия играц във флеета топото е че няма никога време за цял рунд
the_predator

Мнение от the_predator »

TaINia написа:Цитат(TaINia @ Nov 9 2008, 20:43) Поздравления за БИТКАТА, но НЕ ме КЕФИ :huh:

Стига си колонизирвал да не попаднеш на грешния човек T....... :galletos:

аре без такива :) не те познава ти мен също :)

п.п. всеки може да попадне на неподходящия но нали все пак трябва да си пробваме късмета аз пробвах моя и успях :a055:
TaINia
Редник (Private)
Регистриран: чет юли 31, 2008 5:36 am
Контакти:

Мнение от TaINia »

Аз ли кой сьм We ? Аз сьм си аз .... :lol:

Емо какво си си пробвал кьсмета и си успял ве.. Ти на такива мизерни битки ли се кефиш от 2 скаута 1 крьст 2 сонди и 4 танкера на 5-то-ниво ? Е как няма да се кефиш ти повече от 20 к точки вдигал ли си ? Това си личи че ти е 1-ви рунд :D няма спор за това поне ....

Относно битката ти се опитваше да ни разконцентрираш докато играхме НАПЕЧЕНА ДОТА ........Но не успя :P
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Дота играехме да но както казах това не е оправдание
Пе пича си заслужава почестите :a055:
the_predator

Мнение от the_predator »

TaINia написа:Цитат(TaINia @ Nov 9 2008, 21:44) Аз ли кой сьм We ? Аз сьм си аз .... :lol:

Емо какво си си пробвал кьсмета и си успял ве.. Ти на такива мизерни битки ли се кефиш от 2 скаута 1 крьст 2 сонди и 4 танкера на 5-то-ниво ? Е как няма да се кефиш ти повече от 20 к точки вдигал ли си ? Това си личи че ти е 1-ви рунд :D няма спор за това поне ....

Относно битката ти се опитваше да ни разконцентрираш докато играхме НАПЕЧЕНА ДОТА ........Но не успя :P

хахахах мисли каквото искаш за мене не ми пука

стига ми мнението на съюзниците ми другите са обикновени дразнители

п.п. кой би на дотата :P
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

Браво! :bravo: :bravo:
[url=http://www.bulfleet.com][/url]

[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

Еххх Ретро браво бе радвам се че се намери кой да ти литне или поне смелостта да литнат след упоритото псуване от страна на другите играчи няма да споменавам никове браво Респект
Браво и на тебе предаторе поздравления :a055:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Потребителски аватар
digitale
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 27, 2007 5:05 am
Контакти:

Мнение от digitale »

Хмм чесно казано съм много изненадан.
Евала на хищника изглежда не е знаел срещу кого литва но както и да е.
Retro братле успех за напред ако продължиш рунда който те познава знае, че малко са хората които могат да ти се опрат ако се фанеш да играеш!
Поздравления и за двамата, за фена защото го заслужава (вижте неговия коментар) и за хощника за добрата битка.
Аиде стига съм писал вече.
Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 12:36 pm
Контакти:

Мнение от dimas »

хубава битка е станала и доста печеливша гледам, аз сега разбирам , че и ретро фена играел, а thug няма ли го и него с balak тоя рунд?
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

dimas-empire написа:Цитат(dimas-empire @ Nov 11 2008, 15:13) хубава битка е станала и доста печеливша гледам, аз сега разбирам , че и ретро фена играел, а thug няма ли го и него с balak тоя рунд?
ето ме бе брато тука съм :P

ей ретро ретрооо на стари години требва да те учим как се праи сейв да го ева :a055:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”