[Wilderness]Raid vs nikigod[Комшия]

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

fub4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 08, 2005 2:01 pm
Контакти:

Мнение от fub4e »

Яд ме е на каръка ми, яд ме е на неправилната ни тактика, яд ме е за загубата, яд ме е за всичко, но въпреки всичко браво на райд. Не знам как да коментирам цялата ситуация, но искам да благодаря на ники, че се отзова когато го помолих. Загубата я чуствам като своя и още не мога да го възприема напълно, трябваше аз да съм втория ник в тази битка.
Venturae memores iam nune estote senectae, sie nullum vobis tempus abibit iners.
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

fub4e написа:Цитат(fub4e @ Nov 9 2008, 13:55) Яд ме е на каръка ми, яд ме е на неправилната ни тактика, яд ме е за загубата, яд ме е за всичко, но въпреки всичко браво на райд. Не знам как да коментирам цялата ситуация, но искам да благодаря на ники, че се отзова когато го помолих. Загубата я чуствам като своя и още не мога да го възприема напълно, трябваше аз да съм втория ник в тази битка.
е аз ти казах , ти щеше обаче да си нападателя ,а аз защитника ма обърках сметките и ти се размина с някакви секунди :) здраве да е жалко ,че те испуснах и теб и мене ме е яд ама ми мина вече иначе добре ме наливаше с към 100к бойни ама уви не винаги върви :)
Последна промяна от Raid на нед ное 09, 2008 1:17 pm, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Потребителски аватар
anche
Редник (Private)
Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
Контакти:

Мнение от anche »

Raid Никито си е ПИЧ уверявам :ok:
А това, че не си го спайвал и че си му купувал корабите не означава че той ти е приятел.
Никито е достоен играч и държи на приятелите си и ако си му приятел никога няма да те нападне така че направи си сам изводите.
Това, че си го надиграл поздравления шанса е бил на твоя страна, но не си по-добър от него уверявам те.
Съжалявам Ники за загубата ти и че няма да имаш втори шанс защото едва ли щеше този път да го пропуснеш
atomic написа:Цитат(atomic @ Nov 9 2008, 13:47) Raid евала признал съм те много добре си го прецакал ама така е който си го може си го може :wink:

niki добра флота си имал ама срещу грешния играч си бил тръгнал и не винаги многото флот е печеливш но както и да е прецакал те е яко и сега ще си сърбаш попарата но здраве да е поне интересно сте си направили сега рунда :wink:
Всеки може да сгреши и да се обърка , но чак да е тръгнал срещу грешния играч, и искам да ти припомня едни 2000 кръста :a014: той по добър ли беше от тебе :a086:

И накрая честито на победителя и респект за победения!
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
Потребителски аватар
atomic
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 18, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от atomic »

не ми припомняй еййййййййййййй :p011: :p011: :p011: не отваряй стари рани и аз съм си ламер :a078: сори за спама райд ники :smile:
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Специален поздрав и за двамата ...

хубавото е, че всичко е игра ...
Последна промяна от Ludetina на нед ное 09, 2008 4:13 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

евала прекрасно се е получило ;)
евала райд много готино си го изиграл, евала и на ники за смелоста да атакува когато е онлайн :bravo:
успех и на двама ви в играта по нататък

и дано диос направи нещо интересно,защото е голяма скука.... (пък и защото го уважавам като играч от време оно)

ПП: райдчо що си ме делнал в скаип бе ?
Победата Ще Бъде Наша
JAG_77
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 10, 2006 9:19 pm
Контакти:

Мнение от JAG_77 »

Съжалявам за Ники. Лоши сметки и шанс 1/5 . Райд не мога да го поздравя - не е направил нищо освен пак да играе на сигурно не си и наполовината куражлия на Ники . Ако го беше посрещнал - щях. Пак съжалявам за Ники. А и Райд точно ти не говори за достойнство - чуждо ти е на тебе.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

JAG_77 написа:Цитат(JAG_77 @ Nov 9 2008, 18:34) Съжалявам за Ники. Лоши сметки и шанс 1/5 . Райд не мога да го поздравя - не е направил нищо освен пак да играе на сигурно не си и наполовината куражлия на Ники . Ако го беше посрещнал - щях. Пак съжалявам за Ники. А и Райд точно ти не говори за достойнство - чуждо ти е на тебе.
Да играеш на сигурно е стратегически правилно. Точно заради това ще поздравя райд, че отново е в класи над другите от към стратегически план.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
playHARDgoPRO*
Редник (Private)
Регистриран: съб апр 26, 2008 9:02 am
Контакти:

Мнение от playHARDgoPRO* »

Честито баджанак, пак хвана златната рибка :) който си го може, си го може и каквото и да говорят всички се вижда кой действа и кой само си говори :P все пак поздравления и за niki, че е летял по Киро докъто е бил online :bravo:
[color=black][b][i]When lives are on the line, sacrifice everything.[/i][/b][/color]

QUOTE (Raid)Ти си ми идола, бате! (bow)[/quote]
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

duinox написа:Цитат(duinox @ Nov 9 2008, 17:52) евала прекрасно се е получило ;)
евала райд много готино си го изиграл, евала и на ники за смелоста да атакува когато е онлайн :bravo:
успех и на двама ви в играта по нататък

и дано диос направи нещо интересно,защото е голяма скука.... (пък и защото го уважавам като играч от време оно)

ПП: райдчо що си ме делнал в скаип бе ?
не е без причина :)

скорпионбг: на л.с. се уточнявайте!
Последна промяна от Raid на нед ное 09, 2008 8:50 pm, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”