You can only be free, when you have nothing to lose!

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

fub4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 08, 2005 2:01 pm
Контакти:

Мнение от fub4e »

Абе от де ги продават тези звездички ? Искам и аз такава, мойте бъгави милите, от 6 полета едно ниво на сграда само имам. Накрая сам ще си ги засиля към флота поне да не се нервя и да ги гледам . Искааааааааааааааааам такаааааааааааваааааааааааааааава :c082:

Иначе браво за битката :) поздравления и на двамата.
Venturae memores iam nune estote senectae, sie nullum vobis tempus abibit iners.
Потребителски аватар
TeRrOrIsT
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 06, 2008 8:28 pm
Контакти:

Мнение от TeRrOrIsT »

niki_god написа:QUOTE (niki_god @ Nov 5 2008, 21:35) 88000*24 = 2112000 * 5/6 = 10560000/12672000

22000*24 = 528000 * 5/6 = 2640000/3168000 - това по твоите данни

Дотук говорим за чист доход от мини, а доколкото помня ти бе нокс, та сложи и бонуса на тертета идва нейде 15 или 17 милки в зависомст колко планети е развил.А сега сложи и та, рециклажи търговия(боже какво доживях тертет да продава на борсата) и работа горе долу заспа.50 милки на ден не съм убеден(трябва да е късметлийски ден), но виж до 40 може ги сбра.

Само , че това не са планетите на цъфто , той не копае мога да дам спай от планетите му , да видите каква енергия има там и после правел по 17млн на ден :lol: .Прави да , но с помоща на някой хора , а гласуването като даде 1млн ми се обадете , аман от разбирачи ей.Това докато едно играят честно други бъгват и има хора който им помагат играчи няма да има!

[url=http://vbox7.com/play:a9afe05d][color=#FF8C00]jadai/addictioN[/color][/url] <=== [color=#FFA500]ЦЪК[/color]
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

TeRrOrIsT написа:Цитат(TeRrOrIsT @ Nov 6 2008, 15:33) Само , че това не са планетите на цъфто , той не копае мога да дам спай от планетите му , да видите каква енергия има там и после правел по 17млн на ден :lol: .Прави да , но с помоща на някой хора , а гласуването като даде 1млн ми се обадете , аман от разбирачи ей.Това докато едно играят честно други бъгват и има хора който им помагат играчи няма да има!
на ден спокоино от кражби и доход се прави между 10 и 20 мил ресурс ,това го знам от личен опит :c022:
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

TeRrOrIsT написа:Цитат(TeRrOrIsT @ Nov 6 2008, 15:33) Само , че това не са планетите на цъфто , той не копае мога да дам спай от планетите му , да видите каква енергия има там и после правел по 17млн на ден :lol: .Прави да , но с помоща на някой хора , а гласуването като даде 1млн ми се обадете , аман от разбирачи ей.Това докато едно играят честно други бъгват и има хора който им помагат играчи няма да има!
Извинявам се за АМАТЬОРСКИЯ си коментар, обаче един спай на планета където няма енергия какво доказва - липсата на мини или липса на соларни?.Ами ако след като човек е направил мини,кораб.,складове и тертети(евентуално) може да ги делне с изкл.на тази планета където е изследователския(е съотв. си поема риска при атака със ЗНС или бомбандировач да паднат сгради и да не може да ги възстанови).И ако се сметнат точките от свалянето на соларни ще се види че не е толкова лоша оферта - на 6 планети до 23 солар примерно са около 2300 точки * 6 около 14 к.Дали не е оферта.
Последна промяна от niki_god на пет ное 07, 2008 4:58 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

а може би и други хора знаят че има опция за събаряне на соларни панели, но могат и да мислят и правят по два спая в разтояние на 5 мин докато миньора без соларни е на сейв, за да видят дохода?
Потребителски аватар
TeRrOrIsT
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 06, 2008 8:28 pm
Контакти:

Мнение от TeRrOrIsT »

niki_god написа:QUOTE (niki_god @ Nov 7 2008, 05:53) Извинявам се за АМАТЬОРСКИЯ си коментар, обаче един спай на планета където няма енергия какво доказва - липсата на мини или липса на соларни?.Ами ако след като човек е направил мини,кораб.,складове и тертети(евентуално) може да ги делне с изкл.на тази планета където е изследователския(е съотв. си поема риска при атака със ЗНС или бомбандировач да паднат сгради и да не може да ги възстанови).И ако се сметнат точките от свалянето на соларни ще се види че не е толкова лоша оферта - на 6 планети до 23 солар примерно са около 2300 точки * 6 около 14 к.Дали не е оферта.

Ники засичали сме и колко му е дохода говоря приблизително , разбира се , че енергията не показва абсолютно нищо :c022: .

Весоо правят се ако има кой да крадеш нали има 4 човека който може да краде + петър от съюза му...взимал е по макс 1млн от нас , разбира се от време на време и повече , така , че неможеш да ме убедиш , че днес ще събере 16млн от рециклажи и астероиди :P , и-та не гони , може но 1-2 на ден.Така , че по натам в играта може , но сега да се дигат така точките не е нормално :)

[url=http://vbox7.com/play:a9afe05d][color=#FF8C00]jadai/addictioN[/color][/url] <=== [color=#FFA500]ЦЪК[/color]
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от stan4o »

абе гледам тука тема в трибуната, а на втората страница за мини само се говори... аз ли нещо съм пропуснал? да не би вече да може да се лети с мини и соларни панели? с какво оръжие стреля мината за метал? каква е бронята на склада за кристал?
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

stan4o написа:Цитат(stan4o @ Nov 7 2008, 11:10) абе гледам тука тема в трибуната, а на втората страница за мини само се говори... аз ли нещо съм пропуснал? да не би вече да може да се лети с мини и соларни панели? с какво оръжие стреля мината за метал? каква е бронята на склада за кристал?

Станчо,Станчо вземи наръчника на младия флийтър, там подробно е обяснено значението на думата мина, както и нейното рационално ползване.И докато вий си хабите времето за спайове за разбиране на дохода на даден индивид, други се занимават с по рационални неща.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от stan4o »

Ники, Ники, определно поведението на някои хора е доста надменно и дразнещо и винаги са прави. Защо не каза на Скорпиона да чете наръчника на младия флийтър след този му коментар Тук. Аааа да колегиалност... а аз съм някъв прост лузер, така че не ми е разрешено да бъркам мина с кораб...

офф много разводнихме темата... май скоро биде заключена.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

stan4o написа:Цитат(stan4o @ Nov 7 2008, 11:51) Ники, Ники, определно поведението на някои хора е доста надменно и дразнещо и винаги са прави. Защо не каза на Скорпиона да чете наръчника на младия флийтър след този му коментар Тук. Аааа да колегиалност... а аз съм някъв прост лузер, така че не ми е разрешено да бъркам мина с кораб...

офф много разводнихме темата... май скоро биде заключена.
Колега, за миг си представете че тая тема може и да не е видяна.По отношение на държанието - каквото повикало, такова се обадило.Скорпиона - хъм човека е доста напред с материала справка мин.рунд на спийда, а по отн.на характера не сме ние които ще съдим.
цитат 100jan :

Мой собствен извод :

Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”