Спийд - Раси, виждания
-
gajet_killer
5000 е много, с над 100% от сегашното, мне! По-скоро с 1000/1500, макс 2000... Базовата му скорост е 4500, а на бойния е 10000... той застига Бойния така! Да не говорим, че минава Унито, което е с 5000 базова скорост! Така се получава малко тъпо разминаване, защото представете си флотата да ви е по-бавна от рецките на 100% 0_o Но да се увеличи бързината на танкера с малко е по-рационално...
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
Гаджет, гаджет, хиено ниедна
Това безобидно предложение можеше да споменеш поне как се роди и кой го роди
Скоростта, която хипотетично обсъждахме с "автора" на идеята беше 5500-6000. 6К може би е много, но това си има хора, дето да го преценят. Истината е, че това, което движи играта, е динамиката. Тертета беше реанимиран с увеличаване на скоростта на мегатона, защо да не се получи и с конфедератите?
Не знам дали със скорости на макс има смисъл или няма, но със скорости не на макс определено има. Конфедерата е раса за "head start" - отвориш ли си бързо танкерите, започваш много бързо да растеш, защото си равностоен на тези, които те водят с по няколко проучвания. А докато стигнеш скорости на макс вече е доста по-важно какви са ти комшиите в радуис 50 (или 25) системи, расата минава малко на заден план
Това безобидно предложение можеше да споменеш поне как се роди и кой го роди
Скоростта, която хипотетично обсъждахме с "автора" на идеята беше 5500-6000. 6К може би е много, но това си има хора, дето да го преценят. Истината е, че това, което движи играта, е динамиката. Тертета беше реанимиран с увеличаване на скоростта на мегатона, защо да не се получи и с конфедератите?
Не знам дали със скорости на макс има смисъл или няма, но със скорости не на макс определено има. Конфедерата е раса за "head start" - отвориш ли си бързо танкерите, започваш много бързо да растеш, защото си равностоен на тези, които те водят с по няколко проучвания. А докато стигнеш скорости на макс вече е доста по-важно какви са ти комшиите в радуис 50 (или 25) системи, расата минава малко на заден план
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам