You can only be free, when you have nothing to lose!
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
ахахахахаха Боже, опази народа заради една игра да пада толкова долно, евалата цъфто, нема престапление докато не си хванат нали .Как беше 1-во изстества върху "и" после на персеус, и гот е от празни севани да се връщат пълни. Аре пускай тото щом си такъв късметлия , не се занимавай с някави игрички. Или хвани малко почети теория на вероятностите. Пууу гади ми се от такива "играчи" . Битката не струва - познайте защо ............ айде народе мисли мисли ако можеш.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
88000*24 = 2112000 * 5/6 = 10560000/12672000BubaTheFearless написа:Цитат(BubaTheFearless @ Nov 5 2008, 20:51) Е аз нали него гледам Ники...с бонусите ,с специалност миньор.88к метал и 20к кристал на 4ас.Смятай.
22000*24 = 528000 * 5/6 = 2640000/3168000 - това по твоите данни
Дотук говорим за чист доход от мини, а доколкото помня ти бе нокс, та сложи и бонуса на тертета идва нейде 15 или 17 милки в зависомст колко планети е развил.А сега сложи и та, рециклажи търговия(боже какво доживях тертет да продава на борсата) и работа горе долу заспа.50 милки на ден не съм убеден(трябва да е късметлийски ден), но виж до 40 може ги сбра.
Последна промяна от niki_god на ср ное 05, 2008 8:39 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
пропускате опцията купи ресурс която е около 4 мил ресурс на ден и гласуването още 1 мил ето ви още 5 мил върху добива .не ме разбирайте погрешно не се заяждам а допълвам малко дохода му
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
Aз само не разбрах - последно динята ли била бъгъва или флотата бъгаво направена? Или и двете едновременно? Че някои много съмнително взеха и да конкретизират вече какво ставало с атаки по (i)-та... и оттам на въпроса кой ще издаде тайната? Ако има такава де...
Последна промяна от LoaD на чет ное 06, 2008 4:04 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
Ludetina