Вие бяхте вербуван от JPS. Благодарение на вас, той получи ресурс.
Вербуване.
Вие бяхте вербуван!

[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Скорпи в момента в който пусна вербуването джедайчето някак си дръпна с 200 точки,чудно какskorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Nov 5 2008, 14:10) Айде кликайте на воля....
П.С. Мерси, Лоад![]()
п.п. още се чудя на оная сълзлива история истина ли е или поредната лъжа на джедая дето нямало да играе понеже имал проблеми с очите и нямало да играе и т.н. и пред колко хора му е минал номера а ти взе,че му подари и купата си!!!
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
-
skorpionbg
оки,но явно момчето е мазохист щом продължава да си мъчи очите пред компаskorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Nov 5 2008, 20:38) Джедито преди мен даже разбра, че са оправили сигнатурите.....Мисля, не е нужно да обяснявам, че топ10 си ги държа под лупа...до колкото ми позволяват познанията до момента.
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
вярно че си е ОФФ.... но няма смисъл и от лични нападки.... а рунда тепърва почва...venio78 написа:Цитат(venio78 @ Nov 5 2008, 20:24) Скорпи в момента в който пусна вербуването джедайчето някак си дръпна с 200 точки,чудно как![]()
п.п. още се чудя на оная сълзлива история истина ли е или поредната лъжа на джедая дето нямало да играе понеже имал проблеми с очите и нямало да играе и т.н. и пред колко хора му е минал номера а ти взе,че му подари и купата си!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Еми Краси не мисля,че им беше времето на вербовките има много време още можеше да се изчака да мине поне седмица.Лично мнение.CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Nov 5 2008, 20:39) вярно че си е ОФФ.... но няма смисъл и от лични нападки.... а рунда тепърва почва...
-
skorpionbg
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Кво се оплаквате вече имате по няколко планети и вербовката не е това което беше миналия и по-миналия рунд в 1вите часове на рунда
П.П. И от мен адмирации за администрацията за спирането на вербуването в началото на рунда - адски досадно беше търсенето на проксита и цъкането през стотици от тях, а помагаше страшно много в 1вите часове на рунда
Сега вече няма да оказва особено голямо влияние вече 
П.П. И от мен адмирации за администрацията за спирането на вербуването в началото на рунда - адски досадно беше търсенето на проксита и цъкането през стотици от тях, а помагаше страшно много в 1вите часове на рунда
Последна промяна от sixkiller_k3 на ср ное 05, 2008 8:06 pm, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]