You can only be free, when you have nothing to lose!

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

BubaTheFearless
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 03, 2006 11:18 pm
Контакти:

Мнение от BubaTheFearless »

Raid написа:QUOTE (Raid @ Nov 5 2008, 12:55) Стига си приказвал глупости , че ме дразниш в червата , мислех те за достоен играч ама сега си показваш рогата , роял това роял онова се роял ви е виновен.Чесно да ти кажа писна ми да слушам за тоя роял и уменията му , добре роял е бъгнал рециклажа и го е удвоил и му е удвойл и флотата , защо тогава немогът да го хванат , защото си живееш в твоя измислен свят и някой да ви нападне вас с по-голяма флота е недопустимо.
Измисления свят е в твойта глава,аз знам добивите,рециклажите ,итата и шпионажите....мога да събера 1 и 1.
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

Добре упровергай се със някакви доказателства ,че да ти повярвам
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Buba написа:Сори ама ти не си в час.Ако някой знае как се удвоява рес и флот без да те фанат,тва е само Роял....затова поздравите са към него,Цъфто прз 15 мин е върху мен и знам кво може.Така че не се изказвай неподготвен.
Aaa, ето заговора! Разкрито! Знаеш ли, можеш да идеш при оня герой от съседната тема, който разкри защо не му постнали битката... поне на него ще са му интересни тия конспирации ;) . Иначе като ти видя изречение, съдържащо "знам" или "мисля", изтръпвам... честно, не знам дори как си ги стигнал тия точки... макар че като гледам как май Цъфто е единствения, който нещо ви се опъва (това го разбрах, след като Буба ни поясни, че се занимава основно със следене на добиви, рециклажи и и-та; а щом стана въпрос за чужди флоти - всичко 100% е бъгнато :) ), то и Румполино ще ги стигне... Жалко, и преди ти бяха 5 човека на кръст в коефициента след 200к точки, а сега играта така се разграничи на "топаджии по ресурсни" и "биткаджии", че не ми се мисли... Добре че има още такива като Цъф и Пексос да играят добрия стар Булф, а не биткафлийт.ком... ;)
Последна промяна от LoaD на ср ное 05, 2008 12:23 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

не разбрах какво е неподготвеното в моя коментар! Коментирам самата битка без да знам предисторията а само това което би видял един страничен наблюдател. Битка равенство в 10 рунда едва ли не е смятано поне 20 пъти че за да бъде напълно занулен защитника трябват повече от 10 рунда, ако целта е била само планетата да падне то тогава и 6 рунда са достатъчни. Другата прична поради която смятам че нападателя не е очаквал посрещане /събирането на рециклажа/ я изказах в "неподготвения" си коментар.
BubaTheFearless
Редник (Private)
Контакти:

LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Nov 5 2008, 14:12) Aaa, ето заговора! Разкрито! Знаеш ли, можеш да идеш при оня герой от съседната тема, който разкри защо не му постнали битката... поне на него ще са му интересни тия конспирации ;) . Иначе като ти видя изречение, съдържащо "знам" или "мисля", изтръпвам... честно, не знам дори как си ги стигнал тия точки... макар че като гледам как май Цъфто е единствения, който нещо ви се опъва (това го разбрах, след като Буба ни поясни, че се занимава основно със следене на добиви, рециклажи и и-та; а щом стана въпрос за чужди флоти - всичко 100% е бъгнато :) ), то и Румполино ще ги стигне... Жалко, и преди ти бяха 5 човека на кръст в коефициента след 200к точки, а сега играта така се разграничи на "топаджии по ресурсни" и "биткаджии", че не ми се мисли... Добре че има още такива като Цъф и Пексос да играят добрия стар Булф, а не биткафлийт.ком... ;)
Цъфто изобщо не ми се опира,нямам и половината от неговата флота,за да приказваме за опиране,гони ме като дявол сутрин обед вечер,по някой път ме хваща.Не говорим изобщо за това ,силен си е и ще ме бие винаги.Говорим за това че 5-6 човека в топа знаят колко рес,рец се изкарва честно за един ден от всички възможни места.40- 50 мил рес за ден не се събират....не се дигат 100к точки за седмица...не се свалят 2 планети на ден...Пък в края на краищата нека Петър и Ейшъна да кажат що те не добиват толкова рес при положение ,4е даже търгуват на 20%.
Последна промяна от BubaTheFearless на ср ное 05, 2008 1:39 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Човек като неможе казва, че другите бъгват :lol:
Сега ми обясни какво точно те наведе на мисълта, че щом две планети са паднали Динята е бъгава :dizzy: Туй ще рече 6 от тото=фиша е бъгав :lol: Случват се такива неща!
Пък това, кой как си харчи ресурса и после защо не вдига толкова бързо колкото другите е вече...ваша работа :)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

аха... аха - и гроздето кисело, хахахах...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
BubaTheFearless
Редник (Private)
Контакти:

Вярно е.Не мога да бъгвам,не разбирам от програмиране,докладвам си транспорти обмени...всичко.Дали всички го правят не знам.
Потребителски аватар
TeRrOrIsT
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 06, 2008 8:28 pm
Контакти:

Мнение от TeRrOrIsT »

Аман от разбирачи ей и Райд и Лоад сред най - големите като незнаете как стоят нещата около Вселена 2 не говорете.Кой играе там в момента кой не играй пишат коментари , кой квото чул абе спамерска работа.Млъкнете по добре , Буба зарежи ги.

[url=http://vbox7.com/play:a9afe05d][color=#FF8C00]jadai/addictioN[/color][/url] <=== [color=#FFA500]ЦЪК[/color]
BubaTheFearless
Редник (Private)
Контакти:

TeRrOrIsT написа:QUOTE (TeRrOrIsT @ Nov 5 2008, 16:55) Аман от разбирачи ей и Райд и Лоад сред най - големите като незнаете как стоят нещата около Вселена 2 не говорете.Кой играе там в момента кой не играй пишат коментари , кой квото чул абе спамерска работа.Млъкнете по добре , Буба зарежи ги.
Зарязал съм аз,админите ако не решат проблема и играта зарязвам.Играя при руснаците година и половина и виждам разликата.....
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”