You can only be free, when you have nothing to lose!
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
BubaTheFearless
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 03, 2006 11:18 pm
- Контакти:
Поздравления и от мен на Роял...страхотна флота за има няма седмица.Както се казва по традиция спе4елена е битката ,но не и войната.Ако има нещо ,което Персус не знае ,прибрахме почти целия рециклаж.Ако админите нямат кво да правят да проверят 3% вероятност да не са 300%.2 планети за един ден с 5 звезди не съм свалял!
Абе, Петре бе, как може така бе! Една диня да има в тая вселена и ти да я направиш рециклаж. Добра организация на ТИР-аджиите и голямо самочувствие на нападателя, май остана без тиква че и рециклажа го няма. Озненадан май е нападателя очаквал е да няма посрещане.
а тия дини верно мноо арни бе на пазара дали пак ще пуснат друга такава.
- Raid
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
- Контакти:
Аз нямам думи , знам какъв беше акаунта на цуфто и какъв го направи от което съм потресен , жалко ,че персеус имаше мотивация да земе рунда ама докато цуфто играе на-дали някой рунд ще е сигурен.Незнам въобще защо пиша и трябва ли да се пише , късмета е напълно заслужен.Поздрави и на защитника и дано да гледаме още интересни работи.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
BubaTheFearless написа:Поздравления и от мен на Роял...страхотна флота за има няма седмица...
Важното е, че все адекватни коментари има... Кой разбрал за какво иде реч, кой не... пък да речем и че Buba уж играе... уж може и да чете де, ама...stan4o написа:Абе, Петре бе, как може така бе! Една диня да има в тая вселена и ти да я направиш рециклаж. Добра организация на ТИР-аджиите и голямо самочувствие на нападателя, май остана без тиква че и рециклажа го няма. Озненадан май е нападателя очаквал е да няма посрещане
Цъф, тоз път да не са крийш с почерпката само за себе си
Последна промяна от LoaD на ср ное 05, 2008 2:01 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Дам, сигурно докато е гледал как флотата стои на планетата доп оследните секунди е очаквал да си я вдигне ...stan4o написа:Цитат(stan4o @ Nov 5 2008, 01:02) Абе, Петре бе, как може така бе! Една диня да има в тая вселена и ти да я направиш рециклаж. Добра организация на ТИР-аджиите и голямо самочувствие на нападателя, май остана без тиква че и рециклажа го няма. Озненадан май е нападателя очаквал е да няма посрещане.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
cuftoPexos написа:QUOTE (Pexos @ Nov 4 2008, 23:49) Поздравления на Кътфо за атаката. Както се казва: късмета е с печелившите![]()
Кое колко е било ясно - не съм изобщо съгласен, защото ние пробрахме голямата част от реца. Па и ако планетата беше таам... и газта щеше да е при нас ама :
Флотата от [3:205:11] пристига в [3:205:11], носейки 15000000 метал, 0 кристали, 0 газ.
С 2 думи - тия 3% е_аха мамата на положението....
И все пак: поздрави !!! И все така напред.
Дано всичко е било честно, че детото има Роял.... а това 2 планети за 1 ден с 1 свезда....
2008-11-04 23:20:23 Докладвай
be ne mi trqbva ve4e runda e
po4ti qsen
-
BubaTheFearless
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 03, 2006 11:18 pm
- Контакти:
Сори ама ти не си в час.Ако някой знае как се удвоява рес и флот без да те фанат,тва е само Роял....затова поздравите са към него,Цъфто прз 15 мин е върху мен и знам кво може.Така че не се изказвай неподготвен.LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Nov 5 2008, 03:39) Важното е, че все адекватни коментари има... Кой разбрал за какво иде реч, кой не... пък да речем и че Buba уж играе... уж може и да чете де, ама...Ама то няма с какво да се учуди човек, в съседната тема показно как занулен ламер разкрива заговора покрай "прикриването" на битката му, щот утрепал кораби на нападателя, разбираш ли... вземете се в ръце, бре хора
.
Цъф, тоз път да не са крийш с почерпката само за себе сиЧеститим само на живо и ако ни сипят
.
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
Perseus, cufto ..... поздравления !!!
п.п.
други коментари са излишни
п.п.
други коментари са излишни
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- Raid
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
- Контакти:
Стига си приказвал глупости , че ме дразниш в червата , мислех те за достоен играч ама сега си показваш рогата , роял това роял онова се роял ви е виновен.Чесно да ти кажа писна ми да слушам за тоя роял и уменията му , добре роял е бъгнал рециклажа и го е удвоил и му е удвойл и флотата , защо тогава немогът да го хванат , защото си живееш в твоя измислен свят и някой да ви нападне вас с по-голяма флота е недопустимо.
freeico: а де...