ооо велики занулителю защо?

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Nov 4 2008, 19:37) Баси темата :p018: Не съжалявам за офф-а... то тая тема освен за СПАМ за друго не става. Макс, спри да се заяждаш за глупости, момче.. от мухата слон правиш! Не я е бил качил, ми и аз нямаше да я кача...нито една битка не съм качил до сега от началото на рунда! Защо ли, бях дал отговор на този въпрос в една друга тема!

Тая тема е пътник и мога да ти кажа, Макси, че така повече си правиш меча услуга, т.к. хората ти се смеят, повярвай... не бъди слепец, защото в момента си... майни ги ги тия конски капаци... Божке, ще замълча, че всяка следваща дума ще бъде ползвана с/у мен и няма да имам право на адвокат, дори служебен !!!

честно казано въобще не ми дреме кой какво мисли напраих услуга на човека да кача битката е й?веднага се намериха защитници в негова полза само гледате да плюете другите хич не ми дреме малко са хората в булфа за които ми дреме и имам уважение към тях и сме приятели така да се каже.мен ме хванал по бели гащи айде мина и замина и тва вече направих горе долу флот дигам бавно ама славно точки кво да се прави не мога вече по цял ден да вися да цикля не сме лято почнаха лекции и така квото стане тоя рунд.а и не се знае колко рец е обрал че така като гледам е летял сутринта със синда и ми прилича по скоро на сейв не знам няма рецове ама все пак той си знае и да възстановява се така като се сметне и 5к бойни точки айде ам да удари някой на неговите точки с развностоен флот.що лети по малките?
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

Ами може би защото не само играта ами и целия свят е изграден така: по-силния бие по-слабия, а в конкретния случай защитника какво е ревнал, нали е бил много велик с тая защита и флот и нямало кой да го бутне, че даже и сейв не прави :lol: ами хубаво нека не прави, то вече няма и смисъл де :c022:

Благодаря за вниманието! :p140:
Последна промяна от Degrade на вт ное 04, 2008 6:59 pm, променено общо 1 път.
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
crom
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 27, 2006 6:23 pm
Контакти:

Мнение от crom »

е бива ли такова нещо- да се излага нападателя- 5к бойни спечелил- СРАМОТА. трябваше поне 6275.55 бойни точки да си спечели- колкото взе от ГОЛЕМИЯ боец макс.

Иначе битката си е на печалба от където и да го погледнеш :)

п.п. след колко ли часа ГОЛЕМИЯ боец макс ще литне с бомберите по остатъците от тази защита :lol:

п.п.2 седя и се чудя, чудя се и седя, ама май само седя :a013: вече е ясно- ГОЛЕМИЯ боец макс явно е блондинка под прикритие :a086:
Последна промяна от crom на вт ное 04, 2008 7:04 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

maks написа:Цитат(maks @ Nov 4 2008, 19:48) честно казано въобще не ми дреме кой какво мисли напраих услуга на човека да кача битката е й?веднага се намериха защитници в негова полза само гледате да плюете другите хич не ми дреме малко са хората в булфа за които ми дреме и имам уважение към тях и сме приятели така да се каже.мен ме хванал по бели гащи айде мина и замина и тва вече направих горе долу флот дигам бавно ама славно точки кво да се прави не мога вече по цял ден да вися да цикля не сме лято почнаха лекции и така квото стане тоя рунд.а и не се знае колко рец е обрал че така като гледам е летял сутринта със синда и ми прилича по скоро на сейв не знам няма рецове ама все пак той си знае и да възстановява се така като се сметне и 5к бойни точки айде ам да удари някой на неговите точки с развностоен флот.що лети по малките?
А дали не е заради друго сондата?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от maks »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Nov 4 2008, 20:11) А дали не е заради друго сондата?

:) дам сетих се сега като подсказа :) че за разпръсване на атаката и по нея да целят :) btw:ВЕЛИКИЯ макс няма да литне по защитника не знам от де знаеш че карам ан бомбери или си имаме шпионин генерал в съюза?съмняваме това нещо
crom
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 27, 2006 6:23 pm
Контакти:

Мнение от crom »

maks написа:Цитат(maks @ Nov 4 2008, 20:24) :) дам сетих се сега като подсказа :) че за разпръсване на атаката и по нея да целят :) btw:ВЕЛИКИЯ макс няма да литне по защитника не знам от де знаеш че карам ан бомбери или си имаме шпионин генерал в съюза?съмняваме това нещо

не знам за шпионин. гледах една друга битка във форума, от нея нападателя спечели 6275.55 бойни точки, както писах и в предния ми пост. а защитника беше на бомбери :P

предположих, че последния не си е сменил стила на игра :p140:
Последна промяна от crom на вт ное 04, 2008 7:51 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

maks написа:Цитат(maks @ Nov 4 2008, 20:24) :) дам сетих се сега като подсказа :) че за разпръсване на атаката и по нея да целят :) btw:ВЕЛИКИЯ макс няма да литне по защитника не знам от де знаеш че карам ан бомбери или си имаме шпионин генерал в съюза?съмняваме това нещо
Аз специялно питах шпионина в съюза ви, и казах на гореспоменатия :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от maks »

crom написа:Цитат(crom @ Nov 4 2008, 20:46) не знам за шпионин. гледах една друга битка във форума, от нея нападателя спечели 6275.55 бойни точки, както писах и в предния ми пост. а защитника беше на бомбери :P

предположих, че последния не си е сменил стила на игра :p140:
еее имах повече бойни ве :) ама сега чисто съм :) както преди във 2-ра не знам за кво така ама си пазя стила то бомбери само за 2-ра :)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

ianko_79 написа:ama samo ka4va iz forumite bitki
deto mu iznasiat a tova deto ne mu
iznasia ni xak 4ekam da zeme da
ka4i neshto svestno (pri tova e
pobeditel v tazi bitka ) a toia
ka4va smeshni bitki a taia bitka
deto napravi mu donese dosta boini
to4ki i reciklag no ne ia e ka4il
ama 4o ne ka4i bitkata iz foruma
ne mie iasno ( triabva dosta da go
zabolia sarceto ot neia ponese
baia zagubi az biax ok 14500
to4ki onzi ok 24500 pak i iavno go
e bai sram .
Не стига и че не е публикувал зануляването му, ами нашия пич с претенции, че и се възгордял вече КОЛКО МНОГО кораби му бил свалил. Като отворя битката, още по-трагично става:ЦитатАтакуващият губи точки: 4315.45
Защитникът губи точки: 9452.85
Нападателят е победител: 5137.4 бойни точки.[/quote]

Не знам този ianko_79 какво точно си мисли, че чак си вярва, ама това момче е невероятно зле. Хубавото е поне, че все още има хора, които дори и да са ги набили, се кефят на щетите, които са нанесли. Туй от много време насам не го бях виждал :) .
Последна промяна от LoaD на вт ное 04, 2008 8:20 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
andrey4o
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 05, 2005 10:45 pm
Контакти:

Мнение от andrey4o »

Ох 3 дена бях в мод (от страх да не ме занули някои, примерно от ред арми) и какви теми само виждам ...
Ужас варес пак се изложихме яко. Не само се изложихме ма си и крием докладите. Ма то смрадливите ни гащи па някои ги показа ужас. Подавам си оставката и модвам наново че да не се разбия в накои защитник с такава яка флота.От сега нататък се син ще ме гледате и то от срам да знаете....
Последна промяна от andrey4o на вт ное 04, 2008 8:48 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”