Кой е шампион!!! Тралалала .....

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Guilty
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 28, 2007 11:51 am
Контакти:

Мнение от Guilty »

а аз очаквам да не го гледам повече по-голям фарс не можаха да измислят ... :)
Последна промяна от Guilty на вт ное 04, 2008 10:35 am, променено общо 1 път.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

По-позитивно колега, по-позитивно....
Guilty
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Guilty »

Не може да ме накарате да повярвам, че не е нагласено ... драматичното става веднъж... а в Ф1 се потретва ... всичко идва от по-горе или се закупува
Последна промяна от Guilty на вт ное 04, 2008 10:40 am, променено общо 1 път.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Не, че няма как да се нагласи как да завали дъжд....ама все пак е невероятно.
Guilty
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Guilty »

аз ти говора за главата ти за гъза ....
Потребителски аватар
aip_99
Редник (Private)
Регистриран: чет май 29, 2008 7:29 am
Контакти:

Мнение от aip_99 »

Кранове му вадеха колата от пясъка ...абе изобщо, никой не го подкрепя Черния..

:dizzy: Що тая расова нетолерантност .... във всеки твой пост в тая тема не пропускаш да наречеш Хамилтън "чернилка" или "негър" :dizzy: ... какво е виновен човека ... Що за предразсъдъци .....
(А и както гледам ... днес Обама ще стане президент на Щатите .... :P )

Хора сме преди всичко!
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]

[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките

Мнение от skorpionbg »

То е естествено, че ФИА ще побутва ферари. Ако не бяха забранили двигателя на Макларън, сега щяхме да говорим за Формула Мерцедес и за неината школа за пилоти, наречена Ф1. Все пак трябва Ферари, Мазерати и т.н. да имат някакъв имидж и да се продават....
:crazy_pilot:
Потребителски аватар
Calgary_Flames
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 24, 2007 5:40 pm
Контакти:

Мнение от Calgary_Flames »

Ф1 стана толкова комерсиализиран "спорт", че вече няма накъде. Я да поставят стандартизирани двигатели във всички болиди и да видим истинска надпревара! Който плаща, той поръчва музиката!
След оттеглянето на Деймън Хил Ф1 върви все по- надолу и по- надолу... лично мнение!
[color=#ff0000][url=http://kovachitza.miniville.fr/]please visit my city[/url][/color]

[b]Chasing the man you cant see, so just walk away and let him be
He's got a shot gun so go back home
Cuz you'll never get Mr.Jones

Цитат[/b]те тия всичките са някви рецидивисти и социопати пуснати от санаториуми, затвор, ТВУ-та или от Люлин,защото никой нормален човек не иска да става контрольор :) :) :) [b][/quote]

[/b]
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Потър е прав. Има голяма конспирация, как така 2те тойоти със сухите гуми караха над 1:40, а всички други с гуми за мокро караха около времена от 1:30. Според мен нарочно са ги накарали да карат бавно. Ако бяха карали и те с 1:30 нямаше хамилтън и Фетел да стопят 9 секунди за 2 обиколки на тимо глок. Това е просто нечувано със сухи гуми да не може да караш в дъж по-бързо от тези с мокри...
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Откакто Шуми спря формулата я следя през пръсти, ама все пак и аз да се изкажа компетентно ;)
1. За мен пилот е този, който може в Монако например да направи две или повече изпреварвания (не броим тези с обиколка). По този показател фаворити май са Кубица и Маса. За да си добър, за да си шампион, трябва да имаш хъс, желание за борба и да не те е страх. Шумахер, обичан или мразен, излизаше на пистата за да мачка и често успяваше. Щото беше перде и не го беше страх да кара рисково. Алонсо не го харесвам, но го уважавам, защото и той има топки. Ако някой си спомня, гореспоменатия Жак Вилньов си получи титлата след като финишира на 3 колела (след удар с Шумахер). Ей това ми се гледа - борба до последния метър един срещу друг, mano a mano, а не пресметливо гонене на позиции при спорни обстоятелства. А такива като Монтоя, Култард, че даже и Хамилтън... За тях един драг-шампионат на права отсечка за максимална скорост - там ще са неотразими.
2. Не знам колко са ги подпряли Ферари, защото Макларън след като ги наказаха миналия сезон и им се наложи да извадят болид от памтивека, преди този сезон за пореден път решиха да ограничат мощността на болидите. Най-губещи са Уилямс, но след тях идват Ферари, а Макларън не виждам как мога да ги нарека "губещи", "ощетени" или нещо от сорта :c022:

П.С: Не помня кой спомена Деймън Хил, но за мен това е най-големия провал в този спорт - с години караше най-добрата кола с нулева успеваемост. Пилоти като Фисикела, Хърбърт и Френтцен с далеч по-скромни като възможности коли са го правили смешен...

П.П.С: А бе я погледайте малко Ghost Rider в youtube, та да си говориме за по-интересни неща другия път :)
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Отговори

Върни се в “Off Topic”