Очакваме старта! Вселена Спийд!
Android написа:Цитат(Android @ Nov 3 2008, 10:49) Идеята ми беше, че Петък ( 3 Ноември ) е през 2006 година, а щом не сте ме разбрали... Здраве да е!![]()
Ха ха ха ..... айде пак да поговори за дати,а?
Или аз не съм в час .... или .......................... днес е 31 януари
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]
[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
Ще ви светна нещо за новата съюзна класация:
Всеки ден на съюзите от топ 20 ще се начисляват точки както следва- 1-во място = 20 точки; 2-ро място = 19 точки ....20-то място = 1 точка.
Крайната съюзна класация ще се определя от сбора на тези точки!
Вместо сега да мъдреете кой ден от седмицата ще е старта, по-добре се организирайте и разберете кой с кой ще е в съюзче....
Всеки ден на съюзите от топ 20 ще се начисляват точки както следва- 1-во място = 20 точки; 2-ро място = 19 точки ....20-то място = 1 точка.
Вместо сега да мъдреете кой ден от седмицата ще е старта, по-добре се организирайте и разберете кой с кой ще е в съюзче....
Последна промяна от skorpionbg на пон ное 03, 2008 10:53 am, променено общо 1 път.
абе някой може ли да ми звънне по телефона като почне спийда
Него няма да касирам после
, ако има добра душа да ми драсне ЛС да му дам гесемето.
едит:благодарно, скорпи... шЪ ти са размине
едит:благодарно, скорпи... шЪ ти са размине
Последна промяна от Machoni на пон ное 03, 2008 10:55 am, променено общо 1 път.
чудесна идея.skorpionbg написа:QUOTE (skorpionbg @ Nov 3 2008, 11:48) Ще ви светна нещо за новата съюзна класация:
а ако бъде въведено и за индивидуалното класиране ще ограничи доста ефекта на наливанията в края на рунда.
ха после сладуранчетата да си правят "финални битчици" колкото си искат !
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Много добра промянаskorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Nov 3 2008, 11:48) Ще ви светна нещо за новата съюзна класация:
Ако имаше и време да се къца ...
ама няма перфектни работи деа
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]