Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Честито на новия световен шампион във F 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
п.п.
и какво прави Алакоолу пак там, това май на никого не стана ясно.... ама карай, ще го преживеем
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
[quote name='CORWIN' date='Nov 2 2008, 21:04' post='512871']
И накрая, всичко си дойде по местата........
какъвто бе сезона.... такъв и края му.....
Честито на новия световен шампион във F 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Красота!!!!
Наистина всичко си дойде на мястото .... доста оспорвано състезание беше ..... четно казано не го очаквах, но така стана още по-интересно и по-зрелищно! Браво на Хамилтън! А на Ферари мога да пратя само ..... по-здрави!
п.с. Остава сега и Обама да стане президент на Щатите
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]
[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
Черния смешник, пак с големия късмет...,слаб пилот,слаба психика ...Новия ми любимец е Фетел, само остава след 1-2 години да отиде при ферари...и само за протокола победи Маса -7 Чернъо-5... Хубаво си беше предложението на Ники Лауда,който има най-много победи , той да е световен шампион, но това смешно точкуване 10,8,6 ..което го няма в нито 1 друг спорт , мишките с 10000 спонсора да стават шампиони.Все пак да е жив и здрав Черния , със 100 пъти по-бърза кола в шампионат който трявба да се преименува на Макларън Ф1,защото Ф1 не коресондира изобщо с това което беше този сезон.Аз честно такава кампания , да направят някой шампион не съм виждал в последните 2 години...
п.с А и макларън титла нямат от 11 години..можеби следващия сезон...(явно само електрониката да е тяхно прозводство не им е достатъчна,за да бъдат първи)
Последна промяна от seazar на нед ное 02, 2008 8:25 pm, променено общо 1 път.
seazar, да не забравяме от къде тръгна Макларъна тази година.....
то не бяха санкции, то не бяха великите конспирации.....
ето затова съм радостен, затова и казвам че всичко си дойде по-местата....
п.п.
и не си прав за Хамилтън, и на мен не ми е най-големия фаворит. Винаги съм харесвал скандинавците като пилоти повече....
но това което направи точно в този последен рунд си заслужава похвалата.
Страшно много нерви се искат за да успееш да на се увлечеш в амбицията и да издържиш до края, в името на целта, която преследваш.
Рон Денис - това е победителя, а Норбърт Хауг вече сигурно е с 4-5 бири напред
п.п.2
cuf, карай ти на мокра писта с гуми за сух асфалт...... аз се чудя как издържа и тези 8 обиколки..... това си е самоубийство....
Последна промяна от CORWIN на нед ное 02, 2008 8:31 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
cuf написа:QUOTE (cuf @ Nov 2 2008, 21:25) Каквото и да си говорим ,Тимо Глог спря,просто спря за да пропусне Хамилтон......
Как спря бе ?! Той беше със сухи гуми не съм и изленадан че така стана да му е честито на Хамилтън.
ДА МУ ИМАХ ГАДЖЕТО. Ще видя тя кой е по-добър в леглото ама няма да я имам той ще се жени за нея
Провиненията на макларън са доказани и неоспорими..то голяма какафония беше там. Винаги сам ги харесвал като болид (Сена ми беше идола , преди дасе появи най -големия- Шуми),обаче Рон Денис е най-голямата мърша в тоя спорт.За мен Хмилтън,ако ще и 10 път иастане шампион ще си остане кръгла нула ,защото всички големи пилоти в историята са имали нормална кариера ...няма да обеснявам какво имам предвид ...но черния не се вписва в тази категория
п.сИзвинявам се, още съм в емоционално състояние-Забравих Жак Вилнъов, той е по-голям смешник и от Хамилтън
Последна промяна от seazar на нед ное 02, 2008 8:42 pm, променено общо 1 път.
Поздравления на МакЛарън и Хамилтън за титлата при пилотите
а Ферари за пореден път се хванаха за палците
А и как да кажа не е важно дали ще спечелиш битката важно е
да спечелиш войната, а това и направиха Макларън.