Happy Halloween
- Calgary_Flames
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб фев 24, 2007 5:40 pm
- Контакти:
Уффф исках да съм Кени, тъкмо му бях научил репликте
, но не успях да намеря костюм. Някой да има идея къде мога да намеря такава оранжева шуба, ама много дебилна, че поне нагодина да съм в час?! 
[color=#ff0000][url=http://kovachitza.miniville.fr/]please visit my city[/url][/color]
[b]Chasing the man you cant see, so just walk away and let him be
He's got a shot gun so go back home
Cuz you'll never get Mr.Jones
Цитат[/b]те тия всичките са някви рецидивисти и социопати пуснати от санаториуми, затвор, ТВУ-та или от Люлин,защото никой нормален човек не иска да става контрольор :) :) :) [b][/quote]
[/b]
[b]Chasing the man you cant see, so just walk away and let him be
He's got a shot gun so go back home
Cuz you'll never get Mr.Jones
Цитат[/b]те тия всичките са някви рецидивисти и социопати пуснати от санаториуми, затвор, ТВУ-та или от Люлин,защото никой нормален човек не иска да става контрольор :) :) :) [b][/quote]
[/b]
Питате защо толкова са хлътнали по тоя празник. Ще дам един пример още от корените... що се отнася до самите хлапета сиреч... я се замислете малко, преди да си вадите заключения. Ти си на 10 и знаеш, че има некъв си празник, на който можеш да надупчиш и навлечеш на главата си любимия чаршаф на майка си, дето му се точиш откакто гледа Духчето Каспър за втори път, и да се моташ по улиците без да ти се смеят както обикновено. На това отгоре и ще ядеш бонбони на корем. Е, да не си гламав, та да не празнуваш, а ?
Лошото е, че в нашата държава само 'лапета на вратата да ти искат бонбони липсват, та затова не се приема с добро око още
.
Лошото е, че в нашата държава само 'лапета на вратата да ти искат бонбони липсват, та затова не се приема с добро око още
Keep space clean, it's not yours.
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти:
LorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ Oct 31 2008, 16:03) Празнувайте и Аид-ал-Рамадан ... оууу забравих то не е днес , пък турците още са си в турция ... тука само на доган делегацията се мотае ...
Тоя измислен хамерикански празник обаче го празнувайте ... нали са техния гъз лижем![]()
Браво и аз съм на това мнение писна ми да лижем гъзовете на тия тъпи Американци тва да не е Христянски празник за да го празнуваме ееее мнооо се нервирам