Искате ли още?

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

charovna

Мнение от charovna »

Имало едно време една каса дето се чудела какво да ги прави тия лодки? Стояли те известно време в хангарите, прашасвали. Оплака ми се тая каса, че не знае какво да ги прави, няма по кой да литне и че му е много скучно. Нооооо добре, че има съюз съставен от про- та, та да си намери човек забавление, поне за една нощ ;)
Ето какво се случи през тая въпросната нощ:

http://uni2.bulfleet.com/doklad.php?id=f5349854a4
Бекъп:http://free.hit.bg/charovna-july/Uland(Red...a(warez_ru).htm
Рециклажа е надлежно събран с около милион и половина загуба ;)
Поздравявам нашичкия от сърце и нежно се обръщам към останалите: Пазете се! Ние ще бъдем част от вашите кошмарни сънища :)
Последна промяна от charovna на нед ное 02, 2008 3:54 am, променено общо 1 път.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Нека да сефтосам момчето с една тлъста похвала, па тея де лаят мно'о.... а-а-а-айде, всички знаете как завършва ;)

RA в момента обновява състава, а не се крепи на стари лаври, като повечето от критиците им! Даже нз защо не сложих кавички на критици :c022: Red Army развиа младежката школа и мога да ви кажа, че този вид политика ще жъне успехи за в бъдеще :) Така че кой занулен, кой не, няма значение! Безсмъртни и безгрешни няма, но винаги има реванши ;)
Потребителски аватар
jokeyfirst
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 14, 2008 7:21 am
Контакти:

Мнение от jokeyfirst »

Браво на Uland , добра битчица си е спретнал. Но нека с реца понаправи корабчета та пак да ми влезе в коефициента, за да си поиграеме :lol: От RA само maikal ми е бял и оставам с чуството че ме мразите и не искате да си играйкате с мен. А аз съм добро дете :P
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2118197][/url]
Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

Лоша работа 1 съюзник по-малко :dizzy: но това е, не може да се промени.
Хубава битка и поздравления за нападателя :a055:

ПП. Нападателя май малко само се е олял с проучванията ...
Последна промяна от Degrade на нед ное 02, 2008 8:16 am, променено общо 1 път.
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
Потребителски аватар
gerodzwero
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет сеп 06, 2007 8:21 am
Контакти:

Мнение от gerodzwero »

11 рунда - красота! Не всеки би предприел атака през галактика при тези условия!
Честита победа на Uland, следващият да му мисли!
:bravo: :bravo: :bravo:

п.п.
Моля разни всеизвестни заядливи спамери да не се изказват неподготвени и в тази тема.
Те си знаят кои са!
charovna

Мнение от charovna »

Хммм, Malizia се е изтрил :(
Обръщам се специално към Монти. Жал ми е за момчето, но за мен това е зануляване. Всичко друго е трупане на точки в нечии актив!
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

charovna написа:Цитат(charovna @ Nov 2 2008, 13:26) Хммм, Malizia се е изтрил :(
Обръщам се специално към Монти. Жал ми е за момчето, но за мен това е зануляване. Всичко друго е трупане на точки в нечии актив!

Красива битка - не може да се каже на бялото черно ....
А Монти може и да ви поздравява за добрите ви битки - аз съм човек с достойнство и качества - поздравления :crazy_pilot:
Потребителски аватар
Sh@rK
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 7:53 pm
Контакти:

Мнение от Sh@rK »

Поздравления и от мен но не си бяхте кординирали мн добре реца ако имах рецки на планетата можеше да гушна малко рец стоя си 20 мин!
I feel my world shake
Like an earthquake
Hard to see clear
Is it me
Or is it FEAR
charovna

Мнение от charovna »

Sh@rK написа:Цитат(Sh@rK @ Nov 2 2008, 15:02) Поздравления и от мен но не си бяхте кординирали мн добре реца ако имах рецки на планетата можеше да гушна малко рец стоя си 20 мин!
Абе какво ти координиране!? Уланд лети от трета във втора, аз със танкери и рецки от първа във втора, имаше и още един който помогна малко. Той пък кой го знае от къде е дошъл....Трудна работа :)
И още нещо за свое оправдание- Когато атакуваш човек, от съюз с който си във война, последното което гледаш е рециклажа ;)
Важен е все пак крайния резултат!
Последна промяна от charovna на нед ное 02, 2008 2:19 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
ozverell
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 19, 2007 3:19 pm
Контакти:

Мнение от ozverell »

:bravo: На нападатела . " Уланд " спокойно браточка вече няма да ти се налага да летиш през галактика да нападаш играч от ВРАГОВЕТЕ ти . " СОФИЯ 5 - РПУ " дойде да те прибере на ТОПЛО в " ПАНДЕЛАТА " :p020:

" Чаровна " вэеми по УЗРЕЙ малко, стига си стояла като " ЗЕЛЕНА ТИКВА " на едно място и ми се белни , да ти направа :s082:

абе " СТРАХЛИВЦИ " от РЕД АРМИЯ ....като сте толкова отворени и смели защо нямам получена поне една СОНДА от ВАС

ФАКТ : ДЕН - 63 , ВСЕЛЕНА-2 НИТО ЕДНА СОНДА И АТАКА от БАЗЛИВА-АРМИЯ :P

ГОВОРЕТЕ СИ КОЛКОТО ИСКАТЕ СЛЕД МОЙТО ИЗКАЗВАНЕ.... !
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”