Още от най- великия съюз на Втора вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

charovna

Мнение от charovna »

И Геро не се стърпя да покаже битка в трибуната. За мен ясно, аз съм каса, но все пак съюза съществува с упорити и дружни усилия на доста хора. Мишоците бягат и се крият по дупките, ние продължаваме напред!
Благодарение на такива като Него, да се свети името Му!

[Red Army]gerodzwero & face

http://uni2.bulfleet.com/doklad.php?id=460c7fa6c8

Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:

1899316 метал
1820684 кристали
0 газ
от: [2:423:7]

На този координат вече има:
0 метал
78632 кристали
949658 газ.

Бекъп:
http://free.hit.bg/charovna-july/gerodzwero_vs_face.htm
Последна промяна от charovna на съб ное 01, 2008 7:07 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

charovna написа:Цитат(charovna @ Nov 1 2008, 19:55) И Геро не се стърпя да покаже битка в трибуната. За мен ясно, аз съм каса, но все пак съюза съществува с упорити и дружни усилия на доста хора. Мишоците бягат и се крият по дупките, ние продължаваме напред!
Благодарение на такива като Него, да се свети името Му!

[Red Army]gerodzwero & face

http://uni2.bulfleet.com/doklad.php?id=460c7fa6c8

Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:

1899316 метал
1820684 кристали
0 газ
от: [2:423:7]

На този координат вече има:
0 метал
78632 кристали
949658 газ.

Бекъп:
http://free.hit.bg/charovna-july/gerodzwero_vs_face.htm
Занулени играчи от РА ......Чаровна, Станката, Макс,Харо .....слаб ви е съюза , от рунд на рунд става все по-слаб, а Геро никога не е бил Топ играч - и сега едва ли ще мине 40к точки - лесно е долу да мишкуваш и да биеш на хората децата - затова НЯМА да го поздравя за тая битка - очаквам от него повече, все пак само той и Портър май останаха да играят и да ни бягат , но играта продължава :crazy_pilot:
crom
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 27, 2006 6:23 pm
Контакти:

Мнение от crom »

monty написа:Цитат(monty @ Nov 1 2008, 21:53) лесно е долу да мишкуваш и да биеш на хората децата - затова НЯМА да го поздравя за тая битка - очаквам от него повече, все пак само той и Портър май останаха да играят и да ни бягат , но играта продължава :crazy_pilot:

що бе, калине, готина си е битката :)

а и според мен администрацията направи играта такава- да седи народа на малки точки и да ОТКАЗВА новите флийтъри :p140:

само малко плазмени системи да вземе да вдигне геро според мен- 5 нива от тях ще му излязат по евтини от 1 ниво на оръжейните май :a013:
charovna

Мнение от charovna »

monty написа:Цитат(monty @ Nov 1 2008, 20:53) Занулени играчи от РА ......Чаровна, Станката, Макс,Харо .....слаб ви е съюза , от рунд на рунд става все по-слаб, а Геро никога не е бил Топ играч - и сега едва ли ще мине 40к точки - лесно е долу да мишкуваш и да биеш на хората децата - затова НЯМА да го поздравя за тая битка - очаквам от него повече, все пак само той и Портър май останаха да играят и да ни бягат , но играта продължава :crazy_pilot:
В грешка си и то голяма. Справка:
index.php?showto...20&start=20

Какво разбираш ти под занулен? Кога си бил ти топ играч? И защо във вашия съюз и в един друг, някой като усети, че Геро му диша във врата, посинява за вечни времена? Айде да не си вирите носовете хора от съюзи, които са били каси на Ред арми!!
crom
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 27, 2006 6:23 pm
Контакти:

Мнение от crom »

charovna написа:Цитат(charovna @ Nov 1 2008, 22:01) В грешка си и то голяма. Справка:

Какво разбираш ти под занулен? Кога си бил ти топ играч? И защо във вашия съюз и в един друг, някой като усети, че Геро му диша във врата, посинява за вечни времена? Айде да не си вирите носовете хора от съюзи, които са били каси на Ред арми!!
18 monty 261,184

това е от един от предните рундове.

покажи ми някой с повече точки от играещите сега в РА :)

да изпреваря въпросите- аз съм си ламе и съм на малки точки сега- ама няма как да посинея- не съм генерал :P
ника ми е test- даже наскоро имаше битка във форума с мое участие от губещата страна :dizzy:
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

charovna написа:Цитат(charovna @ Nov 1 2008, 21:01) В грешка си и то голяма. Справка:

Чаровна, нищо против добрите ви бойци, ма те ги няма ....и никой никога не ме е карал да синея, не и от вашия съюзец - тоочно обратното - аз съм ви карал хората се отказват - мога да ви припомня едни 6 дини и малко К кръста, дет посиня оня от Самоков отворко - след като му суборих главната и колонизирах до другиет му 2 останали колонийки - той си смени инфото - още го помян "До скоро виждане" и наби вечния мод ....айде Геро да занули някой от класните играчи и тогава вече мога да го поздравя - за разлика от вас, аз умея и да губя с достойнство :a013:
Та играта продължава - няма смисъл от нападки тука, дет се вика , на война, като на война - засег аВи водиме с няколко на нула, може някой от нас да падне - но засега все още само вие сте откъм губещата страна на докладите, и то няколко пъти :dizzy:
Стратегията ми е такава, че съвсем скоро ще гледате още доклади и битки, дано само дотогава не посинеят така наречените ви Лидери, че там е тръпката - не да удряк такива ламуги като Макс и сие изпозанулени :-)
Успех и се надявам скоро пак да се срещнем на бойното поле - достойнство запазете и се биойте в играта, не тук във форума - справка - вижте докладите по-долу във Форума на АЛДАН-ци :crazy_pilot:
charovna

Мнение от charovna »

monty написа:Цитат(monty @ Nov 1 2008, 21:31) Стратегията ми е такава, че съвсем скоро ще гледате още доклади и битки, дано само дотогава не посинеят така наречените ви Лидери, че там е тръпката - не да удряк такива ламуги като Макс и сие изпозанулени :-)
Така де, така. И аз това исках да кажа. Исках да си изясним какво значи занулен, това първо. И другото: едно е да биеш новаците, друго е да хванеш някой от старите кучета ;)
Последна промяна от charovna на съб ное 01, 2008 8:42 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
KT Fr0z3N
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 03, 2006 10:54 am
Контакти:

Мнение от KT Fr0z3N »

Най-великият съюз :lol: :lol: :lol: :lol: Иначе добра битка :a055:
Cause I've lost my innocence
and I'm a stranger, A life changer
I'm a man thats not afraid of danger!
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

charovna написа:QUOTE (charovna @ Nov 1 2008, 21:36) Така де, така. И аз това исках да кажа. Исках да си изясним какво значи занулен, това първо. И другото: едно е да биеш новаците, друго е да хванеш някой от старите кучета ;)
Чаровна не се занимавай с професионалистите :a055: Ний Сме КАСИЧКИ ООД :crazy_pilot:
Браво за битката :a055:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
charovna

Мнение от charovna »

monty написа:Цитат(monty @ Nov 1 2008, 20:53) Геро никога не е бил Топ играч - и сега едва ли ще мине 40к точки - лесно е долу да мишкуваш и да биеш на хората децата
Леле, сега се сещам да погледна?
Монти, пиле, гледам твоите точки, гледам и тези на Геро...Знаеш какво виждам, нали!?
Защо всеки гледа за мухата в чуждото око, а не вижда гредата в своето :dizzy:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”