Master Bako vs JAG

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

JAG_77
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 10, 2006 9:19 pm
Контакти:

Мнение от JAG_77 »

[quote name='Raid' date='Oct 31 2008, 19:08' post='512609']
Абе пъпеш , жалко ,че не ми бяха казали нищо какво планират ,а аз съм си спал сладко , нищо в случая може да те е налял с малко бойни точки , но това не е от голямо значение , човека си дигна шпионажа , литнати без да му пука много много и след него литна и хулигана от който получи смс , голяма работа дигнал си се , защото си бъзел.Не те виня за решението лично твое си е , рециклажа е прибран от тях двамата което ещ рече ,че загубата не е голяма.А ако някой има нещо против мен да литне и ще се разберем :) , та да не изостана и аз ето и нещо от мен тия дни беше.

Няма да ти казвам кой е пъпеш, явно ще разбереш последен запомни го това !!! А това че Бако не може да смята и е способен само обиди да ръси си е негов проблем.Ма като гледам и ти това само можеш - обиди. ЗАПОМНИ ти края на рунда само син може да посрещнеш както и Бако.
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

Пъпеш немисля ,че е убида ако съм те убидил имаш моите извинения , просто тази дума най-добре те интерпретира , зрял един текъв цветущ ама накрая гнил.Относно мода , ако завърша рунда в мод няма да е заради някой от вас , а защото нямам време за игра.Казах ти го в играта казвам ти го и тук , жалко ,че ти ще си ми останеш зелен докрая иначе ти бях мераклия.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
fub4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 08, 2005 2:01 pm
Контакти:

Мнение от fub4e »

Raid, raid, raid мило мое "куражлийско лапе", ама ти от сега си синееш всеки ден. Сигурно нямаш време за игра, разбирам те :) и аз съм така. Внимавай с изказванията, никога незнаеш какво можеш да очакваш :) Ще те помоля когато ми удариш цялата флота тогава да се хвалиш пред хората, така някви грабежи е смешно ... не те правят по-велик.

едит. Така като се замисля не се сещам до сега в историята на играта да имало втори прецедент като теб, да го е страх от някой на 2 пъти по- малко точки от него. Да има повече флот и да бяга от битка. Да пуска мод всеки ден и някоя и друга протекцийка. Не че намеквам нещо :)
Последна промяна от fub4e на пет окт 31, 2008 10:04 pm, променено общо 1 път.
Venturae memores iam nune estote senectae, sie nullum vobis tempus abibit iners.
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

Малка , но все пак е битка , относно другото ,ами въпрос на стратегия :) а дали е по-малко или повече , няма да разбереш скоро.
Последна промяна от Raid на пет окт 31, 2008 10:28 pm, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Потребителски аватар
zl0b1l
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 11:16 pm
Контакти:

Мнение от zl0b1l »

:lol: :a013: :lol: ужас цирк ама пълен цирк :) браво хубави битки !!
Последна промяна от zl0b1l на пет окт 31, 2008 11:15 pm, променено общо 1 път.
[b]2bThe1 TeaM[/b]
Потребителски аватар
Svilko
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 18, 2008 4:03 pm
Контакти:

Мнение от Svilko »

Хехе сцепил ти е 29к флот и ти се изкарваш повече от него. Туй само в България ли го има?
Потребителски аватар
T-J
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 30, 2006 4:01 pm
Контакти:

Мнение от T-J »

Браво яко мазало е паднало :) Найстина Заг си беше подремнал ама то защото летеше да бута хулигана който щом е толкова голям играч 1 път не го посрещна. А лети когато пред него има ескорт ( е това вече е моя идол за топ играч БРАВО Велики хулигане) Боко наистина се е омацотил, но за да се е омацотил и Заг си има заслугата.

П.П. Ей както каза Злобо Цирк :) айде ся всички да си признаят 1вото място нема го земе райд :) (нищо лично Райдчо) въпроса е кой ще успее да го модяса :)

П.П.П. Тука вече започвам и с Райд да се заяждам :) Райд играч играч браво бе нямаш ли поне малко срама Пешо е на 2 пъти по-малко точки от теб ударил си му корабчета браво ами айде хвали се че си го бутнал целия бе "тарикат" ами ако и аз реша да изкарам звездите и случайно почна да ти летя и от мен ли ще модясаш дето аз съм на 5 пъти по-малко от теб. Стой без платените си защити и ще видим колко ще издържиш.
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
fub4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 08, 2005 2:01 pm
Контакти:

Мнение от fub4e »

Raid, аре бе пич, вземи махни тоз мод :)
Venturae memores iam nune estote senectae, sie nullum vobis tempus abibit iners.
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

немога да разбера защо са тия всички нападки,не играя в вселена 1 но не виждам смисъл да се захващате толкова много,хванете си по 1приятелка да ви поугоди малко че с тоя булфлийт ще ръждясате и ще загубите форма,квото станало голям прас,чак от такива изхвърляния и заплахи не виждам смисъл...
Последна промяна от cejiuo на вт ное 11, 2008 7:28 pm, променено общо 1 път.
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

T-J написа:Цитат(T-J @ Nov 1 2008, 10:21) хулигана който щом е толкова голям играч 1 път не го посрещна.
Aбе аз си знам, че моите принципи и разбирания явно са много демоде вече, ама наистина ли вече колкото повече един играч посреща челно летящата с 200 км/ч към челото му лопата - толкова по-"голям" е той? И откога изобщо считате за по-яко да посрещаш, отколкото да нападаш (не че в първото има нещо лошо де, там пък винаги може да има елемент на изненада)? Ам, така де, старомоден съм аз, ай да не се обаждам тука, при модерните играчи :) . Вие си знаете.

Обаче едно нещо ще си остане винаги - когато летиш по някого, не можеш да го хванеш, а единствените ти оръжия срещу него в този момент са остроумието и сарказмът, например, значи нещо при вас не е у ред, не при него :) . Ама вие си знаете...

Цехуйо, не знаеш колко си прав, брат, сексът е пътят към здравословно освобождаване на напрежение :) . Другият вариант е да пра'йм сеири, ама психиатърът не го препоръчва :) .
Последна промяна от LoaD на ср ное 12, 2008 2:23 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”