На война като на война

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
I_love_my_LaNGa
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
Контакти:

Мнение от I_love_my_LaNGa »

seazar написа:QUOTE (seazar @ Oct 31 2008, 16:00) Аз пък такива боклуци, които не отговарят ,щото са повече точки и се мислят за голямата работа -директно ги отсвирвам и толкоз...
пич...нито знаеш за кво става въпрос и пак дрънкаш....когато се преселих при него преди 2 седмици или повече,беше повече точки от мен...наблюдавам го от тогава...та той качва по 50 точки на ден,защото "големия играч" удря хора на по 4-5к точки....мога ли да го чакам цял рунд....да му седя на точките за да му покажа,че и на неговите точки да съм пак ще го зануля....още тогава имах флот да го бутна...просто до вчера не беше направил тази грешка да си забрави домашното....и не съм бутал никви сгради,за да ми е бял....винаги е бил....а и какви сгради да бутна...имам само корабостроителници.....всичко друго е флота и проучванията,които и трябват,за да затваря усти като на тоя.....
Последна промяна от I_love_my_LaNGa на пет окт 31, 2008 6:12 pm, променено общо 1 път.
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!

[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

I_love_my_LaNGa написа:Цитат(I_love_my_LaNGa @ Oct 31 2008, 19:01) пич...нито знаеш за кво става въпрос и пак дрънкаш....когато се преселих при него преди 2 седмици или повече,беше повече точки от мен...наблюдавам го от тогава...та той качва по 50 точки на ден,защото големия играч удря хора на по 4-5к точки....мога ли да го чакам цял рунд....да му седя на точките за да му покажа,че и на неговите точки да съм пак ще го зануля....още тогава имах флот да го бутна...просто до вчера не беше направил тази грешка да си забрави домашното....и не съм бутал никви сгради,за да ми е бял....винаги е бил....а и какви сгради да бутна...имам само корабостроителници.....всичко друго е флота и проучванията,които и трябват,за да затваря усти като на тоя.....

айде айде без лъжи водеше ме по точки като дойде не се прави.но както каза seazar май така трябва да карам и с теб хич да не ми пука само ми е чудно дали би се изправил срещу цезар?май не би .в спиида ела и ме бутни другия рунд айде да видим как ще върви силата там щото фена и той в началото ми падна нета и т.н. и не се дигнах ме бутна в самото начало както сега се случи.но накрая хммм май си личи коя е водещата сила :) айде ела и се бий в спиида ако ти стиска само да не стане на 2-рата седмица да се превърнеш в нечия лична каса :) мама му стара отказвал съм хора във 2-ра други рундове.сега смятам пак да го направя,мен 100 пъти да ме удариш в 1 рунд(което няма начин да стане)пак няма да се откажа просто имам много голям боен дух и ъъъ магаризъм :) лично се надявам теб да те откажа и да идеш да си ближеш раните при мама и тате и да не се захващаш поне 1 рунд с тая игра

колкото до точките които вдигах тва е щото търсех но нямах много време за игра и не можех да си намеря някой,щото не летя по каси,само по флот.на теб ако ти прави кефа да удряш и-та и някой със 100к ресурс и по-малко си е твой проблем.но аз летях на сигурно.доста опити направи да ме бутнеш нали?тва не го споменаваш колко пъти литна и нищо.Трябва да осъзнаеш едно нещо вчера трябваше да си пуснеш тото
Последна промяна от maks на пет окт 31, 2008 6:15 pm, променено общо 1 път.
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

maks написа:Цитат(maks @ Oct 31 2008, 19:08) айде айде без лъжи водеше ме по точки като дойде не се прави.но както каза seazar май така трябва да карам и с теб хич да не ми пука само ми е чудно дали би се изправил срещу цезар?май не би .в спиида ела и ме бутни другия рунд айде да видим как ще върви силата там щото фена и той в началото ми падна нета и т.н. и не се дигнах ме бутна в самото начало както сега се случи.но накрая хммм май си личи коя е водещата сила :) айде ела и се бий в спиида ако ти стиска само да не стане на 2-рата седмица да се превърнеш в нечия лична каса :) мама му стара отказвал съм хора във 2-ра други рундове.сега смятам пак да го направя,мен 100 пъти да ме удариш в 1 рунд(което няма начин да стане)пак няма да се откажа просто имам много голям боен дух и ъъъ магаризъм :) лично се надявам теб да те откажа и да идеш да си ближеш раните при мама и тате и да не се захващаш поне 1 рунд с тая игра

колкото до точките които вдигах тва е щото търсех но нямах много време за игра и не можех да си намеря някой,щото не летя по каси,само по флот.на теб ако ти прави кефа да удряш и-та и някой със 100к ресурс и по-малко си е твой проблем.но аз летях на сигурно.доста опити направи да ме бутнеш нали?тва не го споменаваш колко пъти литна и нищо.Трябва да осъзнаеш едно нещо вчера трябваше да си пуснеш тото
Макс!!! Все едно на въздуха говоря-я-я-я :p140: Вместо да пишеш тук можеше да направиш някой друг кораб или кражбичка ;) Айде, стига глупави оправдания момче, ти си матиран в случая. Пази си енергията за зануляването му ;)
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

I_love_my_LaNGa написа:QUOTE (I_love_my_LaNGa @ Oct 31 2008, 19:01) пич...нито знаеш за кво става въпрос и пак дрънкаш....когато се преселих при него преди 2 седмици или повече,беше повече точки от мен...наблюдавам го от тогава...та той качва по 50 точки на ден,защото "големия играч" удря хора на по 4-5к точки....мога ли да го чакам цял рунд....да му седя на точките за да му покажа,че и на неговите точки да съм пак ще го зануля....още тогава имах флот да го бутна...просто до вчера не беше направил тази грешка да си забрави домашното....и не съм бутал никви сгради,за да ми е бял....винаги е бил....а и какви сгради да бутна...имам само корабостроителници.....всичко друго е флота и проучванията,които и трябват,за да затваря усти като на тоя.....
Общо взето исках да кажа ,че много се дразня на такива които не отговарят..техен избор си е де, но сега и аз си имам един такъв на главата и го отсвирих..(дошъл ми той на 40к, на мойте скромни 20к и сънува 4е 6те ме удари,драснах аз 2-3пъти-няма никой отсреща-"абе аз мога ли да ти ..."))само в момента се боря с мързела си да дигна точки и да го размажа кат муха :) ,но става въпрос за друга вселена , изобщо не искам да се меся във вашите си работи, тъй като нито играя там, нито съм наясно със ситуацията.И на мене макс ми е ръсил много глупости навремето,ама вие не го познавате достатъчно добре и заради това злобеете сега :)
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

Макси..мално тъпия е жалък и като човечец и като играч - умствения му капацитет ясно се изразява в празнословията му - някой да е видял битка в трибуната от него ?!
Говоря за битка, не да бута на прохождащите по 5 меги и 3 скаута и да се прави на големия мъШ .....щото при големите мъже , ако дойде, ще има болка отзад .....за постоянно - може пък вече да му харесва :a013:
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

То тая битка 2-3 рунда и край.Макс не виждам за какво му се дървиш , правил е струвал е , занулил те е.В случая колкото и каквито и глупости да пишеш всеки си има оправдание , човешко е , но няма нужда да пишеш глупости по-линия на нападателя щом те е занулил значи е по-добър , има време до края на рунда , ако не му го върнеш той си остава победителя , просто е!.
Последна промяна от Raid на пет окт 31, 2008 6:42 pm, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

браво само така
Последна промяна от vesoo на пет окт 31, 2008 6:45 pm, променено общо 1 път.
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

maks написа:Цитат(maks @ Oct 31 2008, 19:08) айде айде без ....
Първо искам да поздравя съюзника за битката и са душевната чикия, че знам колко нерви беше събрал от глупави ЛС. :a055: :bravo:
А сега малко за защитника. Хм ... нито те познавам, нито съм играл с теб, но честно да ти кажа малко ти е това заниляване и добре, че в рунда няма ЗНС-а, че с тая 1 планетка щеше да мякаш някоя сутрин. Като мрънкаш, че е на *2 точки от теб, ами трай си и недей отваря голямата уста, след като си си повярвал, че си станал мъж ами дръж се като такъв и го поздрави. К'во се оправдаваш, че си имал работа и че нямаш време за игра и т.н. ... нито едно от тези неща не може да бъде критерий за това, че си занулен. Като имам работа се дигам с минимум 1ч аванс напред за да няма изцепки. Айде сега си продължавай дневния ред да пишеш по всички теми във форума и бий мишлетата, това ти е преоритет знаем го ... :lol:
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
the_predator

Мнение от the_predator »

Ех тоя макс трябваше да го думна и него аз та да се изтрия с чиста въвест :) сега не ми са играе ама заради него ще постоя още малко в мод та ако побелее да го нулна и аз :D епа тогавеа може да му затвориме голямата уста :lol:
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

the_predator написа:Цитат(the_predator @ Oct 31 2008, 23:10) Ех тоя макс трябваше да го думна и него аз та да се изтрия с чиста въвест :) сега не ми са играе ама заради него ще постоя още малко в мод та ако побелее да го нулна и аз :D епа тогавеа може да му затвориме голямата уста :lol:

няма такъв шанс да ми затвориш устата както и да ме удариш и ти или ланга или монти и който ми се точи.Гръм е по-вероятно да порази едно дърво 2 пъти,отколкото да ме нулнат 2 пъти в рамките на 1 рунд.няма какво да говорим повече за теорията на вероятността
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”